Dosarul în care Daniel Don, fostul director executiv al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Cluj, era acuzat de luare de mită și fals în declarații a fost strămutat la Timișoara.

„Admite cererea formulată de petentul Don Daniel privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 928/117/2016 al Curţii de Apel Cluj – Secţia penală şi de minori. Strămută judecarea cauzei la Curtea de Apel Timişoara – Secţia penală. Menţine actele îndeplinite în faţa Curţii de Apel Cluj. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 octombrie 2021.”, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție.

Fostul director al AJOFM Cluj a fost acuzat într-un dosar deschis în 2016 de fapte de corupție (luare de mită) și fals în declarații.

Pe parcursul celor cinci ani de procese, Don a reclamat faptul că, sub mai multe forme, nu a fost lăsat să se apere, iar o mare parte din acuzațiile care i se aduc nu își găsesc suportul în realitate. În aprilie 2021 a cerut ca dosarul să fie judecat de către o altă instanță, dar solicitarea nu i-a fost aprobată, Curtea de Apel Cluj respingându-i cererea de strămutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here