Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca si fostul prim-ministru, a negat pentru gazetadecluj.ro informatiile conform caruia ar fi primit 300.000 de euro lunar de la Gabriel Sandu.

„Ar trebui sa am un depozit daca as fi primit atatia bani. Vreau sa fie clar: resping categoric aceste afirmatii. Precizez faptul ca eu am fost acela care l-am remaniat din functie pe Gabriel Sandru si atunci nu se leaga lucrurile. Cum puteam sa il remaniez daca primeam bani?

Nu am stiinta de asa ceva(n.r. intrebat daca banii nu au fost acordati catre partid). Ce este finantat pe partid se gaseste in monitorul oficial”, a declarat scurt pentru gazetadecluj.ro Emil Boc, fostul prim-ministru si presedinte al PDL, actualmente primarul municipiului Cluj-Napoca.

Citeste pe aceeasi tema si:

Gabriel Sandu dadea spaga de 300.000 de euro lunar lui Emil Boc

 

„Pe întreaga perioadă a mandatului meu de ministru, am finanţat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total. Aceste sume le-am înmânat direct şefului meu, Emil Boc, primul ministru al României.”, este declaratia lui Sandu vis-a-vis de Emil Boc.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here