Alexandru Bartus, evadatul din arestul IPJ Cluj care a fost prins dupa 13 zile de politisti, era extrem de indragostit de nevasta lui. Iar sentimentul acesta era mai puternic decat dorinta de libertate. Bartus isi suna in fiecare seara nevasta, care era interceptata de politisti, arata surse bine informate din preajma anchetatorilor. Sa nu va ganditi ca actiune de capturare a lui Bartus a fost o ancheta exceptionala a lui Tudor Grindean si a subordonatilor lui de la IPJ Cluj. A fost incompetenta de care a dat dovada evadatul. Atat.

Citeste pe aceeasi tema si:

Incompetenţa lui Grindean şi Rusu au dus la evadarea a patru deţinuţi

Alexandru Bartus, evadatul condamnat pentru omor, capturat. Cine sunt vinovatii? VIDEO

Evadatul nu era un infractor iscusit. Nici macar unul mediocru, ci sub medie. Cu toate ca el stia ca telefonul nevestei sale ar putea fi interceptat de organele de ancheta incerca in fiecare seara sa o contacteze pe aceasta. Isi inchidea apoi telefonul, iarasi si-l deschidea si isi suna nevasta. Si anchetatorii si-au dat seama ca suna din judetul Alba si apoi au reusit pe baza antenelor sa ii depisteze locatia exacta. Evadatul era indragostit. Stia ca nu o sa mai tina o lunga perioada legatura cu nevasta lui daca va fi arestat din nou, dar acest lucru nu l-a oprit sa vrea sa tina legatura cu ea. Dragostea a invins in fata nevoii de libertate.

Bartus a fost prins de fiecare data. A fost prins in Franta si condamnat pentru tentativa de omor. In judetul Cluj a fost surprins pe raza comunei Vultureni dupa ce a spart mai multe locuinte din zona municipiului Cluj-Napoca. Faptul ca el este evadatul care a reusit sa stea 13 zile in libertate este intr-adevar o dovada a nivelului politistilor din IPJ Cluj.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here