Gazeta de Cluj vă prezintă, in exclusivitate, un serial al interceptărilor din dosarul Fany.

Episodul 1:

Pe 29 noiembrie 2013, in jurul orei 8 si jumatate seara, Cadar Stefan, patronul firmei Fany, transmitea sotie sale, Olezia Cadar, informatii despre  ce marca de laptop prefera Daniela Dobrilă, veriga slabă de la ARR , cea care urma să le aranjeze licitatia pentru licenta de transport.

”Cadar Eronim Stefan : No, fii atent, trebuie niste chestii, am vorbit cu el, doua ipăl-uri, ipăl, laptop ipăl, pentru maimuță și maimuțoi. Aipăl calculator, nu calculator, laptop ei, ipăl, epăl de ăla, ipăl cum dracu se zice la ăla, m-auzi?

Cadar Olezia: Apple, da.

Cadar Eronim Stefan: Da o zis ca-i undeva la 1.000 de dolari, o zis Darius ca-i mai mult, nu conteaza cât îi, trebuie că acolo îi toată informația, va fi tot pe ele doua. Unul la maimuțoi și una la maimuțică.”

Despre maimuțică se știe, este Daniela Dobrilă, dar deocamdata, e un mister total cine e maimutoiul.

Ştefan Cadar şi soţia lui, Olezia, sunt judecati că i-au dat bani şi alte bunuri Danielei Dobrilă, director în ARR, pentru a câştiga licitaţia privind “Programul de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pe anii 2014-2019”.

Daniela Dobrilă, director în cadrul ARR Bucureşti, este si ea judecata in acelasi dosar pentru luare de mită, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată, complicitate la spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.  Daniela Dobrilă, a acceptat şi a primit de la cei doi oameni de afaceri din Cluj, nemijlocit sau prin intermediari, bunuri şi bani cu titlu de mită: un autoturism, un televizor, boxe, suma de 10.000 lei, un mp3 player şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte (valoarea totală fiind de cca 12.000 euro).

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here