Un elev în vârstă de 13 ani de la Școala Gimnazială Ștefan Micle din Feleacu a fost bătut cu un bici de către tatăl unui coleg.
Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi recurs la gestul extrem după ce fiul acestuia, un elev de 14 ani, i s-ar fi plâns că a fost agresat de către băiatul de 13 ani.

“La data de 19 mai a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la un incident care ar fi avut loc la Școala Gimnazială Feleacu, unde a fost reclamat faptul că un elev de 13 ani ar fi fost agresat de către părintele unui alt elev.

În baza celor sesizate, polițiștii au demarat verificări cu celeritate, fiind identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care ar fi devenit revoltat după ce copilul acestuia, respectiv un minor in vârstă de 14 ani, elev în cadrul aceleiași unități școlare, ar fi fost agresat de elevul de 13 ani. Astfel, in urma acestui conflict izbucnit intre cei doi elevi, bărbatul l-a identificat pe minorul de 13 ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

Persoanele in cauză nu au solicitat sprijin medical.

Astfel, politiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvarșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj la solicitarea Gazeta de Cluj.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un elev de la Școala Gimnazială „Ștefan Micle” Feleacu a fost bătut cu biciul în timp ce se afla la orele de curs de către un bărbat.

Până la acest moment nu se cunosc detalii despre modul în care a pătruns agresorul în incinta școlii din Feleacu.

Reprezentanții Inspectoratulșui Școlar Județean Cluj au confirmat evenimentul pentru Gazeta de Cluj și au transmis că directorul Școlii Gimnaziale „Ștefan Micle” Feleacu a respectat procedurile ce trebuie urmate într-o astfel de situație.

Potrivit Strategiei Naționale de Ordine și Siguranță Publică, numărul infracțiunilor din încinta școlilor a crescut în primele patru luni din noul an școlar cu aproape 90% față de anul trecut. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în București, Cluj, Dâmbovița, Ilfov și Braşov.

Citește și:

Incompetența este la rang de artă la Feleacu! Nimic nu merge, doar când vrea directorul

Prima evacuare din casele construite ilegal pe Valea Chintăului: „Primăria mă scoate în drum cu 3 copii. Nu știu unde să mă duc”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here