La inceputul acestei luni, mama unei fete in varsta de 14 ani din Floresti a depus plangere la politie, reclamand ca aceasta a fost violata de catre iubitul femeii. Astazi, aceasta a fost arestata sub acuzatia de rele tratamente aplicate minorului. S-a dovedit ca femeia era de acord cu buna stiinta ca amantul sau sa intretina relatii sexuale cu fiica sa si chiar o indemna pe fetita sa accepte abuzurile violatorul. Mama fetei a fost arestata sub trei capete de acuzare si risca o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare, fiind deja retinuta pentru 29 de zile.

Potrivit unor surse, mama ar fi stiut despre abuzurile sexuale care aveau loc inca din primavara acestui an, dar a mers la politie abia acum. In plus, aceleasi surse arata ca femeia nu respecta recomadarile medicilor, desi fetita avea probleme psihice, si uneori o interna la Spitalul de Psihiatrie pentru a petrece mai mult timp cu iubitul sau.

Gazeta de Cluj a scris zilele trecute ca fetita a fost audiata vineri de catre procurori, iar povestea mamei, cum ca nu stia nimic despre abuzuri, a fost contrazisa de aceasta. Fata este in prezent la centrul DGASPC din Huedin, iar violatorul a fost retinut pe 6 noiembrie pe o perioada de 29 de zile. Cititi mai multe despre acest caz aici si aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here