Mircea Abrudean a pierdut trenul pentru funcția de Secretar General al Guvernului, însă se află la București pentru a ocupa o poziție în Guvern. Prefectul de Cluj luptă pentru funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului.

Liberalii de la Cluj sunt supărați, după ce Orban și Cîțu le-au dat cu piciorul. PNL Cluj a ratat și funcția de Secretar General al Guvernului, dar și funcția de prefect. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat pentru Gazeta de Cluj că nu-l mai interesează ce decizii se iau – „Guvernul decide la București”. Prefectul Mircea Abrudean nu răspunde la telefon, iar Daniel Buda, președintele PNL Cluj, și-a închis mobilul.

Citește și Lui Tișe îi este lehamite, Abrudean tace, iar Buda și-a închis telefonul. Istvan Tasnadi: Sunt șocat

Mircea Abrudean: „În niciun caz nu voi fi subprefect”

Prefectul de Cluj Mircea Abrudean luptă pentru a prelua funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului. Chiar în aceste momente se află la București, unde, zilele acestea, se poartă discuții pe această temă.

Abrudean a transmis reporterului Gazeta de Cluj că „pot exista și alte variante” în ceea ce privește funcția pe care ar urma să o preia, însă focusul rămâne pe funcția de Secretar General Adjunct. „Urmează să mă lămuresc zilele acestea și să iau o decizie”, a mai transmis Mircea Abrudean.

„În niciun caz, însă, nu voi ocupa funcție de subprefect”, a conchis liberalul Abrudean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here