Patronii societatii Michelangelo, Bogdan Curticiu Radu(actionar si administratorul societatii) si Sorin Selesiu(actionarul societatii), au fost audiati la Bucuresti de catre procurorii DIICOT. Potrivit unor surse neoficiale inca neconfirmate Sorin Selesiu ar fi singurul care ar fi primit mandat de retinere. Bogdan Curticiu Radu ar fi sustinut de catre tatal sau, care a fost sef mai demult in cadrul Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor(DSVSA) Cluj, insa el ar fi de o perioada pensionat.

Citeste pe aceeasi tema:

EXCLUSIV Nicolae Pivariu, seful DSVSA Cluj, nu a fost audiat de DIICOT. El i-a trimis pe procurori la colaboratori
Lucaciu de la DSVSA Cluj retinut in scandalul carnii stricate
Descinderi ale procurorilor la Michelangelo cea mai mare firma clujeana de semipreparate
EXCLUSIV Fostul director al DSVSA, Ioan Oleleu, explica atributiile smecherilor din domeniul carnii

In acest scandal privind formarea unui grup infractional organizat pentru „smecherii” din domeniul carnii ar fi implicati atat transportatorii, cat si vamesii. Iar pentru ca ultimii au fost implicati in dosarul exista posibilitatea ca dosarul sa se disjunga si o parte dintre inculpati sa fie propusi spre arestare preventiva la Curtea de Apel Bucuresti, iar altii la Tribunalul Bucuresti, conform unor surse din apropierea anchetei.

Directorul DSVSA Cluj a declarat ca a vorbit la telefon cu Mircea Olimpiu Lucaciu si ca acesta va ajunge la birou „in trei-patru ore”. In schimb, cand a fost intrebat cand a avut loc aceasta discutie, el a spus ca „sa nu purtam ca niste copii.” Intrebat daca s-au intamplat nereguli sub ochii sai si nu a vazut el a spus „ca noi nu ne ocupam de evaziune fiscala.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here