UPDATE 14:05

Prefectul Gheorghe Vușcan a preferat sa faca declarații în legătură cu audierile de la Parchetul Militar în sediului instituției pe care o conduce. Acesta a spus că a fost chemat la audieri în calitate de martor, iar în zilele următoare vor fi chemați mai mulți șefi ai unor instituții clujene care au fost implicate în salvarea răniților.

Prefectul a declarat că în jurul orei 17:00 a ieșit din Cluj-Napoca și s-a îndreptat spre locul accidentului după ce a anunțat toate instituțiile implicate.

gheorghe vuscan audiat la sediul parchetului militar cluj (2)

gheorghe vuscan audiat la sediul parchetului militar cluj (1)

UPDATE 13:45

Prefectul a parasit Parchetul Militar dupa o audiere care a durat 2 ore si 45 min, fara sa faca declaratii presei.

UP DATE 11.15

În urma cu aproximativ o jumatate de ora, la sediul Parchetului Militar Cluj a ajuns şi procurorul şef, Viorel Siserman, care este posibil să îl audieze pe Gheorghe Vuşcan.

Prefectul Gheorghe Vuşcan a ajuns la sediul parchetului în urmă cu câteva minute, unde va fi audiat în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni. La intrarea în sediul instituţiei, Vuşcan a susţinut că nu ştie în ce calitate va fi audiat

 

In cursul zilei de azi, Prefectul judetului Cluj, Gheorghe Vuscan, va fi audiat de procurorii Parchetului Militar, potrivit unor surse din cadrul instituției. De asemenea, inspectorii Agentiei Nationale pentru Integritate au demarat o ancheta asupra social-democratului Vuscan. Acestia au cerut declaratiile de avere ale prefectului de la Primaria municipiului Cluj-Napoca, informeaza surse din cadrul administratiei.

Gazeta de Cluj a relatat in repetate randuri, in exclusivitate, despre posibilele falsuri in declaratiile de avere ale lui Gheorghe Vuscan. Puteti urmari ancheta citind:

Afacerile penale ale prefectului Vuscan

Vuscan se ingroapa in minciuni. Dovezile negru pe alb ca prefectul nu si-a declarat averea

PDL cere explicatii privind averea lui Vuscan, dupa ancheta Gazeta de Cluj

Un consilier judetean PDL isi asuma o cerere de demisie a prefectului Gheorghe Vuscan VIDEO

Vuscan face falsuri si in perioada prefecturii

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here