Spitalul de Recuperare și Medicala I din Cluj-Napoca vor reintra în regim normal de săptămâna viitoare. Informația a fost confirmată de către prefectul Mircea Abrudean și Președintele CJ Cluj Alin Tișe.

Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj întrebat fiind de către reporterul Gazeta de Cluj când vor reveni la normal spitalul de Recuperare și Medicala I din Cluj-Napoca, a declarat că acest lucru se va întâmpla luni.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, susține că: „În 2 iunie analizăm situația și vom lua o decizie în acest sens. Dacă lucrurile decurg ca și până acum, Recuperarea va intra în regim normal după această dată, apoi Medicala I”.

Actualmente cele două spitale nu găzduiesc mai mult de 10 cazuri de COVID-19, fiecare, astfel că de săptămâna viitoare vor putea funcționa în deplina lor capacitate, pentru ca ceilalți pacienți cu alte afecțiuni grave să poată fi tratați.

Clujul este care este cel mai mare centru din regiunea Nord-Vest cu spitale dedicate tratamentului anti Covid-19, are aproape o săptîmână de când autoritățile raportează zero cazuri noi de infecție.

1 COMENTARIU

  1. Cazurile grave de sanatate depasesc cu mult numarul bolnavilor de covid-19, sunt multi pentru care pana si ziua de ieri in luarea deciziilor e prea tarzie, ce sa mai pomenim de faptul ca situatia dainue de peste 2 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here