Afacerea Portal Imobiliare din Cluj Napoca, aflată în proprietatea Annei Lambing, continuă cu plângeri penale pe care femeia de afaceri le-a făcut împotriva executorilor judecătoreşti care s-au ocupat de vânzarea bunurilor firmei şi a celor care au cumpărat o parte din proprietăţile executate silit. Lambing acuză că a pierdut aproape un milion de euro de pe urma faptului că nu s-a respectat legislaţia privitoare la executarea silită. Ea a preluat afacerile de la omul de afaceri Jakab Erno, fostul patron al televiziunii Portal.


Află care sunt executorii judecătoreşti importanţi din Cluj Napoca pricopsiţi cu plângeri penale, cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. REFERITO LA UN PARTAJ UNDE AM FOST EVACUATI SILIT DIN IMOBIL EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA ACESTI IMOBIL SI FOSTA NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUAT SI OBLIGATI SA PLATIM ONORARU PENTRU AV SI PENTRU EX JUDECATORESTI DE SI NOI NU FACEAM PARTE DIN ACEL PROCES SI NICI NEAMURILE MELE IN CARE ZICE NORA NOASTRA CA AU LOCUIT EU LOCUESC IN BUZIAS JUD TIMIS VA MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here