Membrii neexecutivi din Consiliul de Administrație al Romgaz vor mai primi încă 120.000 lei pe an, pe lângă cei 120.000 pe care îi primesc în prezent. După ce și-au pacalit alegătorii că vor reduce numărul demnitarilor, al nivelului politizarii administratiei publice si al conducerii companiilor de stat, odată ajunși la putere, aceștia au dat un adevărat asalt asupra banului public.

Conform Flux24, pe 23 martie conducerea executiva a Romgaz, după aprobarea prealabilă in noul Consiliu de Administrație, înaintează un referat către AGA, în fapt conducerea Ministerului Energiei, prin care se solicita aprobarea “noii” politici de remunerare, scrie fostul șef al Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu, la pe facebook.

Ce susține Gelu Ștefan Diaconu:

Noutatea acestei “politici” este aprobarea unei componente variabile de remunerare pentru membrii neexecutivi ai consiliului de administratie egala cu maxim 12 indemnizatii lunare fixe. Si asta in afara indemnizatiei lunare fixe care este deja foarte mare, adica vreo 10.000 lei net. Cum indicatorii economico-financiari ii vor aproba tot membrii CA, acestia isi vor asigura un venit net de inca 120.000 lei/an. Simplu, ca lumina zilei! Pe cei tentati sa injure pe oricine critica nepriceperea si lacomia progresist-liberala ii informez ca in anul 2012 am detinut calitatea de presedinte al CA Romgaz primind lunar o indemnizatie de…40 de lei. In acel an indicatorii economico-financiari ai SNGN Romgaz au atins un nivel record. P.S. Gurile rele sustin ca se cumpara astfel bunavointa celor care vor vota preluarea participatiei Exxon, un tun mai mare decat autostrada Bechtel. Poate, cu alta ocazie, voi dezvolta si acest subiect.

Citește și: Profesorul USAMV Păcuraru dă pe mâna unui ucigaș de capre negre o parte din Parcul Național Rodnei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here