Un nou partener consolidează echipa de audit financiar a EY România, numărul total de femei partener din EY România ajungând la 4, ceea ce reprezintă 25% din numărul total de parteneri de la nivel local.

Mihaela Sandu are o experienţă profesională de peste 15 ani, din care 12 ani în EY România. Mihaela s-a alăturat echipei în anul 2001 ca junior, urmând parcursul de senior, manager, senior manager şi director executiv până în momentul preluării noii poziţii. Mihaela a fost implicată de-a lungul timpului în proiecte importante de audit financiar statutar, audit al situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), precum şi diverse raportări pregătite în conformitate cu alte standarde cum ar fi: standarde de raportare financiară aplicabile în SUA (US GAAP), Germania şi Franţa. De asemenea, Mihaela a fost implicată în proiecte de due diligence şi consultanţă financiară şi este specializată în servicii pentru industriile: tehnologie, industria farmaceutică, auto, construcţii, media, retail şi produse de larg consum.

“Numirea mea ca partener în compania în care m-am format şi în care am evoluat ca profesionist este o etapă extrem de importantă în cariera mea. Noul meu rol înseamnă responsabilitatea consolidării echipei, creşterea bazei de clienţi din industrii-cheie şi a calităţii serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri”, spune Mihaela Sandu.

Mihaela Sandu este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România din 2005. De asemenea, Mihaela este implicată activ în procesul de recrutare şi formare profesională, ca şi în procesele de creştere a performanţei. Ca lider al echipei de Assurance Enablement în România, Mihaela are şi responsabilităţi legate de diverse aspecte ale metodologiei de audit.

„În toate proiectele pe care le-a coordonat, Mihaela a demonstrat profesionalism, pasiune, determinare şi calităţi excepţionale de lider. Îi urez mult succes în noul rol şi am convingerea că va aduce o contribuţie importantă la dezvoltarea firmei noastre”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here