Antena 1 a publicat o mică parte din interceptarea conversației dintre Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și Cătălina Zorescu, șefa DSP Suceava, (sursa foto: Libertatea) în scandalul IMENS care arată că Suceava, cel mai afectat județ al României de COVID-19, maharul PNL și sluga politică de la DSP Suceava, au masluit documente oficiale, prin care, pe 27 martie, numele lui Flutur apare că a beneficiat de prioritate în testare și a fost trecut drept medic, pe listele Spitalului Judeţean Suceava. 

În exclusivitate pentru cititorii din întreaga Românie, Ziar de Cluj (link AICI) prezintă ÎNTREAGA conversație a celor doi prăduitori politici, mult mai complexă și mai plină de nuanțe.

Din ea, după ce veți fi terminat de citit, reiese clar că cei doi AU PREMEDITAT falsificarea documentelor medicale, nu că a fost o întâmplare.

Un om din sistemul unei instituții de forță a contactat aseară, târziu în noapte, reporterul Ziar de Cluj și i-a oferit întreaga interceptare: precizările omului din sistem sunt interesante.

„Dle Alexa, sunt o persoană de decizie din sistem în Suceava. Am urmărit dezvăluirile Dvs despre nenorocitul de Raed Arafat și am aflat că sunteți un jurnalist curajos, care nu se teme. De aceea, vă fac un mic cadou, TOATĂ discuția dintre baronul Flutur și medicul Cătălina Zorescu, pentru că la Antena 3 au apărut doar 3 schimburi de replici. Veți vedea, conversația e mai amplă și e dovada incontestabilă că Flutur și doctorița au falsificat acte, au făcut abuz in serviciu și ar trebui arestați. Ce va trimit eu este întreaga interceptare. Dacă e interceptare, este și dosar, nu? De ce acest dosar s-a oprit din lucrare?

Sunteți pregătiți să cititi întreaga conversație? Veți avea un ȘOC! În timp ce în Suceava mureau oameni și sufereau mii de alți români îmbolnăviți cu COVID-19, Flutur negocia cu șefa DSP ce să mintă și ce să spună despre falsurile făcute și testarea prioritară, în caz ca îi intreabă procuratura ceva. Asta era problema lui Flutur. Din conversație, se simte că șefa DSP Suceava e iritată ca s-a băgat în mocirlă, dar își „asumă”, ca o slugă politică ce este în fața baronului PNL de Suceava.

Flutur Gheorghe: O dați cu număr de înregistrare?

Zorescu Catalina: Nu știu! O dau în nume personal sau..?

Flutur Gheorghe: O dați în nume personal sau… eu nu-mi dau seama! Dar să-mi trimiteți și mie una semnată în forma finală, aia… adevărată să o am și eu!

Zorescu Catalina: Da! O dau în nume personal, cred că!

Flutur Gheorghe: Cred că în nume personal, da, așa cred!

Zorescu Catalina: Dar nu mă scufundați pe mine de tot pentru că știți care o fost contextul atunci în noaptea aia!

Flutur Gheorghe: Cu ce să scufund?

Zorescu Catalina: Da, știți adică să…

Flutur Gheorghe: Bun! Dar eu doar, n-a fost totul corect și legal? Contextul a fost că am venit de bună credință să ne facem toți analizele…eu nu am fost…

Zorescu Catalina: Contextul că am fost chemată la 11 jumate…da? Ăsta o fost contextul!

Flutur Gheorghe: Adică dumneavoastră ce spuneți? Da, da, am înțeles…Da’ ce spuneți, că la ora aia nu se recoltau sau de ce?

Zorescu Catalina: La ora aia eram acasă, era 11 jumate…

Flutur Gheorghe: Aha!

Z: Da? Eram terminați.

Flutur Gheorghe: Dar la medici când ați recoltat dumneavoastră?

Zorescu Catalina: Dar n-am recoltat la medici, erați numai dumneavoastră de la consiliul județean acolo și un singur medic, Văcăreanu!

Flutur Gheorghe: Aha! Cum adică să vă scufund? Doamne!

Zorescu Catalina: Ca să fim…

Flutur Gheorghe: Vai de mine!

Zorescu Catalina: Știți?

Flutur Gheorghe: Vai de mine, păi nu-s momente de genul ăsta!

Zorescu Catalina: Că adică eu deja îs… până peste…

Flutur Gheorghe: Știu! Dar nu fac, Doamne, eu v-am sunat de bună credință!

Zorescu Catalina: Știu! Și eu tot! Vedeți că-mi asum…

Flutur Gheorghe: Fiind persoană publică, mă omoară pe mine și de aia, toată ziua…îmi asum și eu, nu-i problemă, dar am vrut să se clarifice lucrurile, că n-a fost o șmecherie sau că v-am pus eu să nu știu ce. Doamne ferește!

Zorescu Catalina: Uitați parcă o lucrat cineva, știți, exact…

Flutur Gheorghe: Probabil că avem prieteni care monitorizează orice chichiță!

Zorescu Catalina: Nu, dar de ce la dumneavoastră, adică puteau la oricare din ceilalți colegi!

Flutur Gheorghe: Mă caută! Bun! A fost și un ghinion, ca să zic așa. Acuma care ei îl vor răstălmăci!

Zorescu Catalina: Da!

Flutur Gheorghe: Na! 

Zorescu Catalina: Sunt și eu atentă, numai ce fac cu mâna mea am să semnez de acuma. În rest…

Flutur Gheorghe: Era și contextul în care pleca lotul de materiale spre Balș.

Zorescu Catalina: Da, știu!

Flutur Gheorghe: Ca să-mi aduc aminte, aveați lotul întreg care pleca și am venit și eu, doar eu veneam de la treabă, ca să fac…

Zorescu Catalina: Dar eu vă înțeleg! Dar aveați tot dreptul să…

Flutur Gheorghe: Da!

Zorescu Catalina: Dar asta este!

Flutur Gheorghe: Bine! Vă mulțumesc!

text preluat de pe Ziar de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here