Suporterul formației U Cluj, care a lovit un jandarm cu un scaun în cap și l-a lăsat inconstient, a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. Cazul a ajut loc anul trecut la meciul de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu.

Totodată, suporterul mai are de plătit 18.000 euro despăgubiri. Sentința a fost dată vineri de Tribunlul Cluj, dar nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

La data de 9 iunie 2019, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt, un jandarm a fost grav rănit după ce a fost lovit în cap de un scaun aruncat din tribune de un suporter clujean.

„Pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FC”U” Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, de pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei „U” Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei „U” Cluj au pătruns si ei pe pistă. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, el căzând la pământ. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru investigații amănunțite”, a transmis Jandarmeria Cluj după incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here