Firma de Transport Fany a câștigat săptămâna trecută patru trasee județene importante. Potrivit datelor oficiale, de SC Fany Prestări Servicii SRL a obținut cu un punctaj mic (fără vechime acumulată aferentă traseelor) următoarele în zona Dejului:

Traseu 92: Dej- Mintiu Gherlii-Geaca (55 km)

Traseu 93 Dej-Geaca- Cluj-Napoca(104 km)

Traseu 94 Dej-Mintiu Ghelii-Feldrioara (60 km)

Cu 42 de puncte, cei de la Fany au obținut și traseul cu numărul 123 care unește municipiile Gherla și Cluj-Napoca.

Reamintim că cei de la Fany i-au scos de pe traseu și de patronii de la Alis Group. Mai exact vorbim de faptul că Tours Claus a pierdut licitația pentru traseul Turda-Cluj și multe altele.

În următoarea perioadă cei de la ARR(Autoritatea Rutieră Română-ST Cluj) îi vor elibera firmei Fany licențele de transport necesare, însă doar după ce respectivele atribuiri vor fi aprobate de către politicienii din Consiliul Județean Cluj printr-o hotărâre a instituției.

La data mai sus menționată și Constrans Import Export a obținut doua trasee: Dej-Nireș-Valea Ungurașului împreuna cu Dej-Nireș-Batin și Dej-Nireș(un total de 63 de km).

Traseul 62 Cluj-Napoca -Panticeu-Sărata și Traseul 76 Cluj-Napoca -Panticeu- Recea Cristur au fost obținute de cei de la Bus Trans SRL, tot în 13 martie. La fel ca și în cazul celor de la Fany, celelalte două firme vor intra pe traseu doar după aprobarea unei hotărâri de CJ în acest sens și eliberarea de către ARR a licențelor de transport aferente.

 

Vezi hotărârea aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here