Un farmacist american a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a încercat să distrugă sute de doze de vaccin anti-COVID19 produs de Moderna.

Potrivit Agerpres, farmacistul în vârstă de 46 de ani, a scos în mod intenţionat o cutie de doze de vaccin anti-COVID-19 dintr-o unitate frigorifică a spitalului în timpul unor schimbări de ture, în cursul nopţii, în decembrie anul trecut.
Bărbatul a fost de acord să pledeze vinovat la două capete de acuzare pentru tentativa de a altera produse de consum, neluând în considerare riscul ca o altă persoană să se afle în pericol de moarte sau de vătămare corporală.

Acesta a fost condamnat la plata a 83.800 dolari despăgubiri către spitalul în care lucra, conform unei declaraţii publicate marţi de biroul procurorului din Wisconsin.
Brandenburg era sceptic cu privire la eficacitatea vaccinurilor în general – mai ales faţă de vaccinul Moderna – şi le-a comunicat acest lucru colegilor săi de muncă în ultimii doi ani.

Sursa: Agerpres.ro

Citește și: A fost publicat prospectul vaccinului anti-COVID dezvoltat de Moderna. Vezi compoziția, modul de administrare și reacții adverse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here