Apar dezvăluiri despre uciderea românului Tudor Simionov, canotor dinamovist,  în noaptea de Revelion la Londra. Potrivit tabloidului britanic The Sun, românul asigura paza pentru o petrecere sexuală.

Cotidianul The Sun scrie despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei.

Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport,  un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline, scrie flux24.ro.

Cotidianul The Sun scrie despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei. Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport,  un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline.

“(n.r. Tudor) A fost atacacat de o bandă şi înjunghiat în piept în timp ce încerca să-i protejeze pe bogaţii invitaţi de la petrecerea de Anul Nou.
Se spune că evenimentul – cu femei în pantofi cu toc şi lenjerie – a fost organizat de Edward Davenport. Este un bărbat care îşi trăieşte viaţa ca un lord şi care a fost condamnat pentru fraudă, recunoscut pentru faptul că organizează petreceri pline de sex şi alcool pentru tinerii aristocraţi!

Un vecin al clădirii Park Lane cotată la 12,5 milioane de lire care a fost la locaţia petrecerii ne-a declarat: “Înainte de bătaie, tinere îmbrăcate în ţinute sexy şi în lenjerie inimă intrau şi ieşeau din clădire. Părea un eveniment cu temă sexual㔓, notează The Sun. Englezii susţin că cei care şi-au dorit o masă la petrecerea în cauză au plătit până la 2000 de lire sterline.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său. Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol.

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

Costumul lui era îmbibat în sângele care îi curgea din piept. Nu purta vestă de protecţie şi a murit în faţa mea. Ceilalţi bodyguarzi erau bătuţi şi el a mers acolo să-i ajute! A fost afară doar 30 de secunte şi atunci a fost înjunghiat. Este un erou! A murit în timp ce încerca să-şi salveze colegii. S-a bătut cu 9 atacatori“, a povestit Leroy Rose, un promoter aflat la faţa locului şi care a încercat să-l salveze pe Tudor după ce a fost înjunghiat.

Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deţinere de armă de foc în una dintre investigaţiile declanşate după uciderea unui cetăţean român în faţa unui club din Londra, informează postul Sky News citat de Mediafax.

Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat pentru deţinere de arme de foc cu intenţia de a genera temere.

Arestarea sa intervine după un incident separat produs în faţa Clubului “Fountain House”, situat în zona Park Lane, Westminster, unde românul Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeaşi adresă, în acelaşi timp, dar acuzaţiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetăţeanului român.

 

Sursa: flux24.ro

2 COMENTARII

  1. Vestele anticutit se gasesc in comert de mult timp.Oricine le poate cumpara.Licenta de agent de securitate nu e ieftina deloc in Londra, costa vreo 2000 de lire.Simionov, fie nu a participat la cursurile pentru licentiere ,fie au fost prost facute pentru ca este evident ca nu a fost militar,nu avea pregatire speciala pentru a presta munca de risc ridicat,nu a lucrat in alte servicii militarizate si asta i-a fost fatal pentru ca a facut indiscutabil un lant de greseli care i-au adus sfarsitul.In primul rand nu au facut cu seful de dispozitiv o analiza de risc inainte de inceperea interventiei.Nu au avut nici un moment un plan de interventie in caz de atac multiplu. Nu au generat reguli pentru participantii la petrecere(fie ea si sexuala sau de care o fi fost) prin care firma de securitate sa impuna reguli de securitate de ex.dupa ora 22.00 nimeni nu mai intra doar iese din cladire insotit,usile de acces principale si secundare asigurate.Natura petrecerii reclama paza cu agent cu arma de foc.Era suficient un glont in picioarele atacatorilor pentru a-i descuraja.Nu iesi niciodata cu mainile pe langa corp in mijlocul agresorilor,pozitia trebuie sa fie in garda de la iesirea pe trotuar si atunci aperi gatul si pieptul chiar daca te taie la maini.Un pic de sala si canotaj nu are legatura cu lupta reala cu adversari violenti inarmati in strada.E altceva acolo, trebuie in astfel de situatii anihilarea in secunde a adversarilor pe model krav maga,tintit,descurajant pentru atacatori.Se vede pe imagini ca a iesit nepregatit , ca intoarce spatele de mai multe ori atacatorilor, niciodata nu intorci spatele,te asiguri ca ai un zid in spate,un coleg,o masina,etc.Pacat mare de el, mare pacat, toate greselile astea elementare,impreuna i-au adus sfarsitul.Dumnezeu sa-l odihneasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here