Înregistrarea video cu o femeie cu cătușe la mâini care a sunat în timpul nopții la uși într-un cartier din Sunrise Ranch, Montgomery, a fost masiv distribuită pe rețelele de socializare în încercarea de o găsi pe cea care apărea în imagini.

Autoritățile din Texas au anunțat că femeia a fost găsită, miercuri, într-o casă din cartierul în care ea a fost filmată sunând pe la uși, potrivit Daily Mail.

Iubitul femeii de 32 de ani a fost găsit mort, în aceeași locuință. Bărbatul de 49 de ani s-a sinucis, împușcându-se în cap. Poliția nu a dezvăluit încă identitatea bărbatului, continuând să ancheteze acest caz.

Femeia ar fi fost victima violenței domestice și se află acum alături de familie ei, a spus șeriful Scott Spencer. Ea nu a fost încă interogată în amănunt cu privire la cele întâmplate.

Poliția spune că nu este Caitlin Dennison, o tânără de 19 ani care a dispărut din Reno, Nevada, în luna ianuarie și a cărei sora a crezut că tatuajele pe care femeia le avea se potriveau cu cele ale tinerei dispărute.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here