Cristina Kovacs, o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată în luna a cincea şi cu un copil de doi ani jumătate a fost atacată de câteva femei, însoţite de un bărbat înarmat cu un cuţit şi deposedată de bijuteriile şi telefonul mobil care se aflau asupra sa. Incidentul a avut loc duminică, ziua-n amiaza mare, în jurul orelor 15.30, în faţa localului „La broasca verde”, când femeia ieşise la cumpărături împreună cu concubinul ei.

Tânăra, însoţită de concubinul ei, Nicu – cu care are un copil şi aşteaptă altul – este poftită în cabinetul de consultaţii al I.M.L. Cluj. Iubitul ei aşteaptă afară şi ne lămureşte că femeia lui s-a prezentat la I.M.L. pe baza unei ordonanţe emise de către poliţie, după ce duminică a fost bătută şi jefuită de un grup de pirande, la intersecţia străzii Oaşului cu B-dul Muncii. Mărturiseşte că iubita lui e tracasată permanent, oriunde s-ar afla, de aceste femei din Apahida-Triaj care susţin că un anume „Mowgli”, fratele uneia dintre ele, aflat actualmente în puşcărie, este tatăl fetiţei de doi ani şi şase luni – şi nu el. Se înfierbântă Nicu şi-şi scoate mobilul, arătându-ne poza fetiţei: „Nu înţeleg cum pot susţine femeile astea aşa ceva, mai ales că e limpede cât de mult îmi seamănă copilul”. Între timp iese şi Cristina de la consult. Apoi îşi începe relatarea referitoare la tâlhăria căruia i-a căzut victimă duminică: “Am dat nas în nas cu ei, când ieşisem împreună cu Nicu la cumpărături. Erau cinci la număr, femei şi bărbaţi. Una dintre femei s-a apropiat de mine şi mi-a dat o palmă, reproşându-mi că nu mai dau de la o vreme niciun semn de viaţă. I-am dat şi eu una, înapoi, zicându-i că n-am nicio obligaţie să le dau lor raportul. Atunci ele au năvălit cu mine, cu pumnii şi picioarele şi mi-au furat lănţişorul de aur, un cercel şi telefonul mobil – în valoare totală de 24 de milioane de lei vechi. În tot acest timp Nicu era ţinut deoparte cu un cuţit de către unul dintre bărbaţi. M-au lovit în zona capului, în stomac – iar acum mi-e teamă ca nu cumva să-mi fi omorât copilul din burtă”. Referitor la acuzele atacatoarelor, cum că ar avea un copil cu “Mowgli”, tânăra neagă cu înverşunare acest lucru: “L-am cunoscut pe Mowgli, dar n-am avut relaţii sexuale cu el, deşi a umblat tot timpul, cu limba scoasă, după mine şi m-a bătut şi maltratat pe unde m-a prins”. Arată mai departe că, în continuare, după acest nou incident speră ca atacatoarele să ajungă, în sfârşit, acolo unde le este locul, la puşcărie. Se ambalează, la rândul lui, Nicu: “Ne-am prezentat la Lege fiindcă nu doresc în niciun caz să-mi fac dreptate împreună cu prietenii mei. Nu vreau să intru în sfera de răzbunare – aşa că stau blând, de data asta, ca să nu sufere după aceea soţia şi fetiţa. Însă, dacă micuţul din burtă a murit cumva, de pe urma loviturilor încasate de Cristina, nu sunt sigur dacă o să fiu în stare să mă abţin şi cred că voi face moarte de om”.

Cristina şi iubitul ei, Nicu, la I.M.L. Cluj

“La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 16:00, Poliţia a fost sesizată de către o tânără, de 24 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în staţia CTP situată la intersectia străzii Oaşului cu B-dul Muncii, din Cluj-Napoca, a fost agresată de două femei, fiind deposedată de telefonul mobil şi alte bjiuterii pe care le purta. Persoanele implicate au fost identificate, urmând a se continua cercetările în funcţie de starea de fapt concretă”, a declarat referitor la acest caz, pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Vartic Marius directorul IML ne a spus că e vorba de o eroare. Si in cazul Condrea, pe care el l_a analizat la ședințele cu politia si procurorii, s au făcut multe erori. ” Se încerca murdarirea mea cu fecale dar nu vor reuși ” afirmadirectorul în subsolurile IML unde o am întâlnit ieșind de la toaleta. ” Mai am multe de spus, am să spun tot ce stiu !!!” a continuat simpaticul interlocutor potrivind si bretelele….. Dom’director asteptam carnitza !!! au fost cuvintele celor doi boschetari care așteptau la rând la consultații.
    Deci se mai poate, tovarăși.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here