foto - arhivă

Cu două zile în urmă, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița au întocmit un dosar penal pentru un bărbat care a vătămat o femeie cu un pistol cu bile. Victima prezintă răni pe mai multe zone ale corpului.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 306/P/2021, având ca obiect infracțiunile de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În cauză a fost începută urmărirea penală față de faptă constând în aceea că, la data de data de 10.02.2020 organele de poliție s-au sesizat despre faptul că o persoană deține fără drept arme și muniție, precum și faptul că a amenințat o persoană de sex feminin cu un pistol, apoi a tras asupra acesteia cu un pistol cu bile, cauzându-i răni în diverse zone ale corpului.

La data de 11.02.2021 a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi înaintată propunerea de luare a măsuri preventive a arestului preventiv faţă de inculpat, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa prin Încheierea nr. 1 din 11.02.2021, au trasmis autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here