Caz cutremurător în Bârlad, județul Vaslui, după ce o mamă a sunat la ambulanță pentru că fiica sa, în vârstă de 13 ani, vomita, fiindu-i extrem de rău.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că durerile fetei erau provocate de o sarcină aflată în stadiul de 5 luni! Poliția a fost anunțată imediat.

Fetei i-a fost foarte greu să comunice cu anchetatorii, însă a mărturisit, într-un final, că a fost violată chiar de propriul său tată, în luna februarie.

„Urmare a cercetărilor efectuate și a activităților de consiliere de care a beneficiat persoana vătămată, ar fi fost indicat un prezumtiv autor, un bărbat de 41 de ani. Minora a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Audiat de polițiști, tatăl violator a negat acuzațiile, fiind cercetat în stare de libertate! Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.


Citește și: Reacția procurorilor după ce o fată de 13 ani a fost violată: „Infracțiunea a fost comisă la inițiativa victimei”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here