Mihai Fifor a declarat că nimeni nu încearcă să ascundă nimic în cazul de la Caracal, precizând că toţi cei vinovaţi vor plăti. Reacţia vine după ce deputatul PNL Adrian Săftoiu a spus că a ascultat înregistrările la 112 cu Alexandra şi nu mai crede nimic din ce i se serveşte public.

„E vorba de prevenţie aici, e necesar să ne întoarcem la prevenţie, astfel de lucruri trebuie prevenite şi abia după aceea intervenit. Eu o asigur pe doamna Săftoiu că toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic în această speţă şi vă asigur cu toată responsabilitatea în faţa tuturor telespectatorilor că cei care au greşit vor plăti, indiferent cine sunt ei. Nu ne vom lăsa. V-am spus în seara aceasta că în ceea ce mă priveşte, am declarat un război total acestor reţele de criminalitate şi acestor mafioţi, nimeni nu scapă din cei care au greşit”, a afirmat Mihai Fifor, potrivit mediafax.ro

Ministrul interimar de Interne a mai spus că este nevoie să existe deplasări în fiecare inspectorat judeţean şi să fie făcut o analiză pentru a vedea unde nu funcţionează lucrurile.

„Pe de altă parte, trebuie să vă spun un lucru cât se poate de clar, mergem în fiecare inspectorat judeţean, mergem şi facem analize, pentru că lucrurile acestea trebuie făcute şi trebuie văzut ce, unde şi ce anume nu funcţionează şi corectăm cât se poate de repede”, a conchis Fifor.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here