Întotdeauna e greu să alegi cadouri. Dar când ești invitat de prieteni sau rude într-o casă nouă, parcă e și mai greu. Pentru că ai două persoane de mulțumit, iar cadoul mai trebuie să se potrivească și cu locuința, cu decorul mobilei sau nivelul de echipare. O ecuație cu ceva mai multe necunoscute. Dar n-ai cum să amâni sau să eviți situația. Așa că înarmează-te cu creativitate, cu lista asta de idei inedite și cu un card de cumpărături. Nu se știe ce idei îți mai vin prin magazine și e bine să fii pregătit.

Ceva smart

Dacă tot e cadou de casă, atunci să-i fie dedicată în totalitate. Așa cum primim noi, oamenii, tehnologii smart, există și pentru locuințe accesorii de ultimă generație. De regulă, sunt produse mai costisitoare, dar le poți plăti în rate la Altex, de exemplu. Acolo găsești sisteme smart de supraveghere, cu detector de mișcare și senzori de fereastră. Sau kit-uri smart de control al aparatelor electrice, care-ți permit oprirea / pornirea aparatelor din telefon sau opresc automat prizele supraîncălzite.

Ceva mic

În general, nu e bine să umpli casele oamenilor cu produse mari, care să-i încurce. Dar sunt o mulțime de cadouri mici care le pot fi de ajutor. Iar dacă nu se dovedesc a fi de ajutor, tot e bine, pentru că sunt mici, așa că vor fi ușor de ascuns. Vorbim aici despre desfăcătoare de sticle, tocătoare personalizate, ulei de măsline în recipiente-cadou, suporturi de șervețele, înțelegi tu. Le găsești în toate magazinele de cadouri.

 Ceva util

Sunt multe produse într-o casă nouă care au nevoie de accesorii noi periodic. Aspiratorul are nevoie de saci. Hota are nevoie de filtre. La fel și cana filtrantă de apă. Espressoarele sau cafetierele trebuie curățate din când în când cu produse speciale. Nu sunt lucruri care țin de personalitățile utilizatorilor. De obicei, nu ai de ales între mai multe tipuri de filtre. Dar sunt cu adevărat lucruri utile. Poți fi sigur că nu le vor arunca după vizita ta. 

Ceva mic și util

Electrocasnicele sunt întotdeauna utile. Nu vei merge în vizită cu frigidere sau mașini de spălat. Dar poți să iei un mixer, un filtru de cafea, un robot de bucătărie un smoothie maker. Cheia, aici, este să ai un complice din interior, care să-ți dea un pont despre ce au și ce nu au noii locatari. La fel de util ar fi să-i cunoști și pe ceilalți invitați și să-i tragi de limbă în acest sens. Ca să eviți situația jenantă în care vă prezentați cu același cadou.

Una peste alta, ceva ceva tot vei găsi, ca să mergi în vizită cu inima împăcată. Nu uita să accesorizezi orice cadou cu simțul umorului și vei fi salvat garantat. Iar dacă mergi în căutarea cadoului și cu un card de credit precum CardAvantaj, îți vei salva și bugetul, indiferent ce produse alegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here