Russo Alexandra Daria, frumoasa fiică a deputatei clujene PNL, Burciu Cristina, cea care l-a trădat pe Liviu Dragnea și a votat guvernul Orban, face furori pe rețelele sociale cu poze  nerecomandate cardiacilor.

Tânăra se bucură de o viață lipsită de griji, mereu în vacanțe de lux în locuri unde majoritatea doar visează.

„Regina” de pe Tik Tok creează conținut unde își arată frumusețea, fără inhibiții, iar vizualizările au ajuns să depășească 600.000. Cu mii de urmăritori, tânăra ce se distrează pe banii mamei sale, apare în fotografii unde poartă ținute elegante și sexy, lângă vase de croazieră din stațiuni exclusiviste.

https://www.tiktok.com/@russo.daria

Mama tinerei, cunoscută ca deputata traseistă de la Turda, este acuzată că ar fi luat 200.000 de euro pentru a-l trăda pe Liviu Dragnea și să voteze guvernul Orban. În momentul de față, Burciu Cristina are un cuvânt de spus în PNL, în contextul în care a făcut jocul liderilor liberali. Chiar dacă în declarația de avere precizează că singurul venit pe care îl are este indemnizația de parlamentar, fiica ei se bucură de o viață privilegiată, pozându-se și filmându-se mereu în ipostaze sexy din locuri scumpe.

@russo.daria pe scurt , esti doar fraier 🤷🏼‍♀️ #fypシ #foryou #combină #romania ♬ sonido original – alex

Se poate observa că fata își dorește să devină faimoasă, încercând să-și câștige proprii bani, în contextul în care alocația de 2.600 de lei pe an nu o avantajează. Prin postările sale se poate înțelege clar că își dorește, pe viitor, o carieră în modeling sau să devină un influencer cunoscut pe Tik Tok, iar drumul este promițător, adunând mii de vizualizări la fiecare videoclip postat pe rețeaua de socialzare.

Sursa foto: Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here