Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu și un grup de oameni de afaceri germani ar fi fost filmați într-o cramă vorbind de preluarea ostilă a unei firme din domeniu. Este declarația făcută duminică seară de fostul lider PSD Marian Vanghelie în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

”O companie de vinuri a primit o vizită într-o dimineață a unui grup care a venit cu elicopterul. Erau dnii Sebastian Ghiță, Vasile Dîncu și niște nemți. Patronul a asigurat protocolul, dar se pare că au fost înregistrate discuțiile pe care le au avut dnii Ghiță și Dîncu la masa respectivă.  Cei doi le povesteau nemților că: vedeți această podgorie, cum vi se pare, uitați câte hectare sunt, ce patrimoniu există și așa mai departe. În continuare le-au spus că firma o să intre în insolvență în perioada următoare, ei știau că o să intre în insolvență, și le-au mai zis că va fi preluată de ei și dacă se înțeleg și nemții oferă prețul cerut le-o vor vinde”, a mai declarat Vanghelie, potrivit flux24.ro.

”E doar o bucățică din nenorocirile pe care le-au făcut”, a mai susținut Marian Vanghelie.

Acesta a adăugat că cei care făceau listele cu oamenii de afaceri care trebuiau executați erau George Maior și Florian Coldea, care atunci conduceau SRI.

Marian Vanghelie nu a dat numele firmei în cauză și a refuzat să confirme că ar fi vorba de Murfatlar.

El a spus că din câte știe patronul firmei în cauză deține înregistrarea video.

INTERVIUL INTEGRAL CU MARIAN VANGHELIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here