Gabriela Firea, fostul primar general al Bucureștiului, a declarat ieri seară că va candida la alegerile parlamentare din partea PSD și, în același timp, precizează că ”nu exclude” o candidatură la alegerile prezidențiale din anul 2024, potrivit publicației Gândul.

Gabriela Firea: ”Există semne că rezultatul nu este tocmai cu realitatea”

Gabriela Firea a anunțat tot ieri seară că s-ar putea alătura celor care contestă corectitudinea numărătorii voturilor de duminică, de la alegerile locale, iar conducerea PSD ia în calcul să solicite renumărarea buletinelor de vot la Capitală, scrie publicația amintită.

Firea, care a pierdut primăria generală în favoarea lui Nicușor Dan, a vorbit despre defecțiuni tehnice ale tabletelor STS care ar putea da de gândit.

„Sunt indicii că lucrurile nu au fost corecte în toate secțiile de votare. În multe secții s-au defectat tabletele STS și mult timp nu au funcționat. La 21.00, printr-un blocaj, nu se mai puteau scana buletine, dar se putea filma ce se întâmplă în secția de votare. Aceste imagini pot fi analizate și se poate vedea ce s-a întâmplat în secțiile de votare. Supraveghetorii noștri au fost marginalizați, îndepărtați de la masă”, a declarat Gabriela Firea marți seară, la RTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here