Cornel& Cornel Topoexim, societatea comercială care își ținea contabilitatea la sora lui Victor Ponta, a câștigat două contracte pentru serviciile necesare exproprierii a 550 de imobile din județul Cluj. Proprietățile se află pe coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica „Autostrada Brasov – Tg. Mures – Cluj – Oradea, Sectiunea Cluj Vest (Gilau) – Mihaiesti, subsectiunea 3A2 Nadasel – Mihaiesti”, pe raza unitatilor administrativ – teritoriale Garbau, Sanpaul din jud. Cluj.

Astfel, contractul ”Intocmire documentatii cadastrale si rapoarte de evaluare pentru imobilele afectate de coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica „Autostrada Brasov – Tg. Mures – Cluj – Oradea, Sectiunea Cluj Vest (Gilau) – Mihaiesti, subsectiunea 3A2 Nadasel – Mihaiesti” este în valoare de 847.000 lei, fără TVA, iar contractul Servicii noi similare pentru intocmire doc cadastrale si rap de evaluare pentru imobilele afectate de coridorul de expropr ,,Aut Brasov – Tg. Mures – Cluj – Oradea, Mihaiesti – Suplacu de Barcau are o valoare de 1.670.014 lei, fără TVA.

anterior, societatea a câștigat marea parte a contractelor din cadrul proiectului Marea Cadastrare din România, în valoare de milioane de euro, dar și realizarea documentațiilor a mii de imobile care urmează să fie expropriate, în vederea finalizării unor lucrări de construcţie de drumuri aflate pe coridoarele rutiere din România.

Firma are ca acționar majoritar pe Vlad Păunescu, asociat cu Alexandru Cuculescu și Dragoș Ștefan Necula, cel care este și administrator. Land Gis din Sibiu îi are ca acționari Petre Valer Draghescu, Dan Arimie și Marian Arimie. Cornel&Cornel Topoexim este deținută de profesorul Cornel Păunescu și bucureșteanca Elena Dina. Firma a avut contracte pentru servicii de contabilitate cu sora Victor Ponta, Alexandra Herțanu. Cât despre Vlad Păunescu, cel care deține ofertantul unic Topoexim Expert, acesta este rudă a lui Cornel Păunescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here