În cursul lunii trecute firma Aqua Serv din Cluj Napoca a câștigat două contracte în valoare totală de peste 15 milioane lei. Ambele contracte au fost câștigate prin procedura simplificată.

În 15 aprilie RADP Cluj Napoca, instituție condusă de administrația Boc, a atribuit contractul ”SERVICII DE PROIECTARE SI EXECUTIE LUCRARI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTITII: RETEA DE ALIMENTARE CU APA SI INSTALATII DE STINS INCENDIU LA PIATA DE VECHITURI-OSER DIN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA” firmei Aqua Serv. Valoarea lui a fost de
1.250.517,93 lei, fără TVA.

La o săptămână distanță, Primăria Feleacu a atribuit contractul ”Servicii de proiectare si asistenta tehnica si Lucrari de executie pentru proiectul “COLECTAREA ȘI EPURAREA APEI UZATE MENAJERE ÎN LOCALITATEA FELEACU, JUDEȚUL CLUJ ( ETAPA I)”” aceleiași societăți. Valoarea acestui proiect este de 14.674.259,97 lei, fără TVA.

Firma este administrată de MURESAN DAN VASILE, care deține și pachetul majoritar de acțiuni. Acționarul minoritar este Valeria Mureșan, care controlează 40% din firmă.


În timpul administrației Boc, firma a mai lucrat la lucrările de “Restaurare a Ansamblului Monument Istoric Parcul Central și Cazinou”. În cadrul acestui proiect s-au semnat patru contracte, cel pentru dirigenția de șantier fiind atribuit societății Aqua Serv prin intermediul cererii de oferte pentru 55.399 lei. 

Prin aceeași procedură, firma a câștigat un contract la proiectul ”Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative”. De dirigenția de șantier s-a ocupat Aqua Serv pentru 49.820 de lei. tot prin cerere de ofertă, Aqua Serv a câștigat contractul pentru dirigenția de șantier la proiectul “Modernizarea și extinderea sistemului de transport public în comun în zona Metropolitană Cluj”. Valoarea contractului a fost de 97.584 lei. Firma s-a mai ocupat de dirigenția de șantier pentru proiectele “Case sociale integrate pentru comunitate (strada Iuliu Coroianu nr 5)” și “Centrul multifuncţional de servicii sociale integrate pentru persoane vârstnice nr. 1 strada Ştefan Octavian Iosif.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here