Parcul Ștefan cel Mare și zona Teatrului Național din centrul Clujului se vor reabilita și moderniza în perioada următoare.

Licitația a fost lansată în luna martie și au fost depuse trei oferte de către următoarele firme: Asocierea Garden Center Grup SRL (Leader) -Prospect Drill, Asocierea Nord Conforest (Leader) -K&K Studio de Proiectare STUDIO DE PROIECTARE și Asocierea Diferit SRL (Leader) -ARH Service Guttmann&COMP.

Garden Center Grup este deținută de Ionuț Olteanu, supranumit de media “părintele spațiilor verzi din Capitală”.

Prospect Drill este administrată de Daniel Mihăilescu, iar o parte socială din firmă o are și Adrian Avram. Societatea are sediul în București.

Nord Conforest  este o societate controlată de Dorin și Emil Așchilean. Societatea are drept obiect al activității ”lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.

K&K Studio de Proiectare STUDIO DE PROIECTARE este patronată de arhitectul Kulcsar Andras Levente.

Diferit SRL este deținută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa. Firma este una dintre cele mai prolifice societăţi în ceea ce priveşte contractele cu statul.

ARH Service Guttmann&COMP este o firmă ce se ocupă de activități de arhitectură și este condusă de soții Gutmann. Szabolcs Guttmann este fostul arhitect șef al Sibiului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here