Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Șosoacă e acuzată de relații mult prea apropiate cu senatorii altor formaţiuni și nerespectarea regulilor în interiorul grupului parlamentar.

Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp. Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului.

Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei şi atunci poate că e mai bine aşa. Din punctul meu de vedere, un senator al României nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari, să transmită Live-uri pe Facebook.  

Este incompatibil acest gest cu statutul de senator AUR. Decizia nu a fost luată după această petrecerea . Este o decizie luată de conducerea partidului la capătul unui lung şir de întâmplări în care doamna Sosoaca a transmis foarte ferm şi foarte clar că nu este dispusă să respecte cadrul colegial, statutar al partidului şi nu este dispusă să respecte anumite reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român şi orice membru al unui partid politic care face parte din Parlamentul României”, a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.

Țipete s-au auzit din interiorul grupului parlamentar de la Senat în urma ședinței de plen de astăzi. O voce foarte asemănătoare cu a Dianei Sosoaca spunea că pe ea nimeni nu o conduce și nu îi dă ordine.

Prima reacție publică a senatoarei a venit pe pagina de Facebook unde îl acuza pe Sorin Lavric de misoginism, motiv care ar sta in spatele hotărârii de excludere.

Citește și Diana Șoșoacă explică de ce a fost exclusă din AUR. Unde este George Simion?

1 COMENTARIU

  1. Vorba „Să nu dai cu biciul în murgul care trage”, e depășită de mitologia ce spune că Diana zeița faimoasă a vânătorii mereu reprezentată cu arcul, săgețile și prada, cu putere, grație și frumusețe, era divinitatea dură alături de bărbați în războiul troian, înfățișată ca fecioara sălbatică, singuratică ce cutreiera pădurile cu haita de câini, îi pedepsea pe toți cei ce încercau să i se apropie iar dacă la rândul ei încerca apropierea de un muritor, dragostea ei era rece și stranie dar sigură și durabilă …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here