Acum, că s-au mai liniștit apele, o chestiune e foarte clară și anume că pe 8 decembrie, la turul doi al alegerilor prezidențiale, vom vota între război și pace. Chiar dacă Trump a promis pacea în Ucraina, iată că țările europene, conduse, de fapt, prin pârghii obscure de elite globaliste, nu vor să ia exemplul președintelui Trump, pentru că, probabil, este nevoie să se vândă mai mult armament pentru ca globaliștii să se îmbogățească în și mai mare măsură. De aceea, atât Marea Britanie, cât și Franța iau în considerare trimiterea de trupe direct în războiul din Ucraina; fie dacă va fi armata oficială NATO a țărilor, fie dacă va fi vorba de trupe de mercenari care vor primi „permisiunea” să intre în război (de parcă ar avea ceva de câștigat), asta va însemna de facto, dar și de iure, începutul celui de-al treilea război mondial. De facto cam suntem în război hibrid.

Știm că cel mai mare contingent NATO de pe teritoriul României este cel francez și apoi cel american; doamna Lasconi nu știe, dar noi știm, cei care vorbim aici. De aceea, normal că, după Marea Britanie și Franța, România și Polonia vor fi candidatele perfecte să contribuie la acest război. Foarte probabil că de asta s-a și făcut forțajul ca Elena Lasconi să intre în turul doi, pentru că era foarte greu de crezut, realist vorbind, dacă luăm în considerare forța PSD-ului, că îl întrece Lasconi pe Ciolacu și la vreo 2.000 de voturi. Erau de ajuns vreo două-trei comune PSD-iste ca să treacă Ciolacu peste. Deci probabil că a fost un plan occidental. De aceea, gândiți-vă cum vreți să votați și nu lăsați propaganda să vă influențeze. Mai mult decât atât, alegerile de duminică sunt cruciale pentru viitorul țării din punctul de vedere al parcursului în război sau nu; Parlamentul are un mare cuvânt de spus, mai ales în condițiile în care vom avea un nou președinte. Deci pe 1 decembrie studiați oferta și votați ca atare, dar luați în considerare faptul că gluma s-a îngroșat și că în 5 ani de Parlament controlat de globaliști și de un președinte globalist, România are toate șansele să intre în război și să se facă țăndări. Așa că gândiți-vă care e răul mai mic.

solidnews.ro

2 COMENTARII

  1. În Ucraiiina nu e nici un război, e teatru de război, teatru de operațiuni.
    Da, se bombardează case, blocuri, fabrici, infrastructură, dar oamenii au plecat demult sau au fost forțați să plece. Și e vorba de o anumită parte, de zona industrială sovietică ce nu mai corespunde, e învechită tehnologic și tehnic, trebuie reconstruită.
    Întrebați cunoscuții ce-au mers la Kiev dacă e vreo urmă de război. Întrebați-vă de ce panorma orașului e plină de macarale ce ridică bloace mai abitri decît la noi. Întrebați-vă de ce într-o capitală de țară aflată în război, ba mai mult, amenințată cu ocuparea, metrul pătrat în euro e mai scump decît la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.