Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Lup, fiul primarului Vasile Lup din localitatea Fizeșul Gherlii, a lovit cu mașina pasarela de la intrarea în localitate a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc în 10 august 2018 când Alexandru Lup circula pe direcția Săcălaia – Gherla. La intrarea în localitatea Fizeșul Gherlii, șoferul a intrat pe contrasens, a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit de pasarela construită lângă podul Niculii.

Potrivit informațiilor judiciare, a părăsit locul accidentului, nu s-a prezentat la postul de poliție pentru a solicita, potrivit legi, autorizația de reparație și și-a radiat mașina.

Abia după mai mult timp el a recunoscut accidentul, însă Vasile Lup, tatăl soferului, care este și primarul PNL din Fizeșul Gherlii a reparat pasarela accidentată de fiul lui.

Primarul Vasile Lup a declarat că a fost o ”nimica toată”.

”Când a făcut accidentul?! Aaaa, a fost o nimica toată, nu s- întâmplat nimica! Au căzut vreo trei patru țigle, totul este bine, bune că nu s-a ceva mai grav. Mașina a fost radiată, dar lucrul ăasta s-a întmplat pentru că era o mașină veche, nu-i mai trebuia copilului, oricum, el are o mașină bună! fiți liniștit, totul este în regulă, nu s-a întâmplat nimica!”, a declarat primarul din Fezeșul Gherlii

2 COMENTARII

  1. O minciuna si o informre falsa ati primit.Sunati la post de polite Geaca si si la Buza si aflati ce declaratie mincinoasa au depus domnul si doamna politista .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here