Alis Grup si-a extins portofoliul de activitate dupa ce a batut palma ca una dintre cele mai puternice companii din Europa:FlixBus. Dupa ce au cumparat MegaBus, compania FlixBus intra pe piata din Romania printr-un parteneria semnat in exclusivitate cu cei de la Alis Group.

Anuntul oficial a fost facut zilele acestea in cadrul unui eveniment la care au participat atat reprezentantii firmei din Cluj cat si oficiali ai FlixBus.

Concept modern

Alis Group va fi partenerul celor de la FlixBus, o companie de unde se pot achizitiona bilete low cost pentru curse cu autocarul prin Europa. Potrivit celor anuntate, cei de la Alis Group se angajeaza sa puna la bataie autocare ultra-moderne ce respecta standarde de lux precum: wi-fi, prize individuale pentru calatori, spatii mai mari intre scaunele pasagerilor si posibilitatea ca acestia sa isi schimbe traseul in functie de interese. De curand Alis Group anuntase un alt proiect la care s-au angajat: Transfero. Cel din urma vizeaza asigurarea calatoriei pana la domiciliu a persoanelor care sosesc pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Extindere puternica

Potrivit celor de la FlixBus, prin parteneratul cu firma clujeana acestia obtin conectarea pentru alte 16 destinatii precum Sibiu <> Budapesta, Miercurea-Ciuc <> Budapesta/Viena și Timișoara <> Budapesta / Viena.

Rețeaua verde din România o să includă 5 linii internaționale. Din 22 iunie, trei din ele încep acoperind Transilvania, Banatul și Crișana, în timp ce restul de două o să fie disponibile din iulie, acoperind regiunea Maramureșului.

Cum functioneaza

Rezervarea este deja posibilă pe www.FlixBus.ro, prin aplicația mobilă în limba română sau prin intermediul partenerilor sau agențiilor Alis Holidays.  Pe principala o găsiți pe platformă sau puteți să verificați site-ul web pentru alte locații.

Concret daca o persoana doreste sa ajunga la una din cele peste 1200 de destinatii de pe continentul european intra pe site-ul FlixBus is face rezervarea si in functie de traseu, cei de la Alis Group vor asigura transportul cerut. Tarfele avantajoase sunt deja stabilite de catre cei de la Flixbus si pot fi consultate pe pagina web a acestora.

Acest concept transportul cu autocarul intr-o etapa moderna fiind mai atractiv decat calatoria cu avionul.

Sustinere din partea Consiliului Judetean Cluj

Aflat in calitate de invitat special, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj Isvan Vakar sustine ca acest parteneriat aduce cinste judetului. Totodata acesta a dorit sa ii felicita atat pe cei de la FlixBus, cat si pe cei de la Alis Group care in ultimii ani si-au modernizat considerabil activitate, lucru ce ii pozitioneaza printre transprotatorii de Top din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here