Într-o postare pe pagina sa de socializare, jurnalistul Dan Andronic a anunțat că fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, ar urma să primească un post diplomatic în Sydney, Australia. Informația vine la câteva zile după ce Laura Codruța Kovesi a declarat că nu are de gând să candideze pentru alegerile prezidențiale, scrie evz.ro.

Jurnalistul Mirel Curea a declarat că Florian Coldea ar trebui să meargă direct la pușcărie, nu la Sydney, pentru dosarele pe care le-a fabricat de-a lungul anilor.

„A intervenit personal în dosare, a nenorocit oameni. Judecat corect, nu cum a făcut el culoarul în justiție. Sigur, de când Curtea Constituțională a României i-a scos pe securiști din dosarele de penal, vedem sute de dosare în care judecătorii spun că nu există fapta. Bă băiatule, pentru dosarele în care se spune că nu există fapta, tu trebuie să te duci la pușcărie tot restul zilelor tale”, a afirmat Curea.

Mirel Curea a mai afirmat că Binomul compus din Coldea și Kovesi este vinovat pentru moartea a 18 români și distrugerea sistematică a justiției din România. Dan Andronic a intervenit, precizând că revenirea la normalitate a justiției va fi un proces lung.

„Asta ne spune foarte clar cam ce se întâmplă în statul român acum. Se trece tot sub tăcere, toți oamenii cu care aceste bestii au lucrat sunt în sistem”, a apreciat jurnalistul Octavian Hoandră.

Într-o altă emisiune din studioul EVZ, fostul șef al SIE Silviu Predoiu a declarat, referitor la epoca Binomului, aflată în perioada sa de glorie în timpul mandatelor fostului președinte Traian Băsescu: „Lupta anticorupție nu mai era un obiectiv, ci un pretext. S-a ajuns la abuz, iar abuzul a devenit norma”.

Citește și articolul: Florian Coldea, fostul adjunct al SRI, se face agent… imobiliar

2 COMENTARII

  1. INCREDIBIL!!!In loc sa fie anchetat pt. tot raul facut serviciului din care a facut parte pe care l-a adus sub 30% incredere a populatiei..si carierele distruse a sute de ofiteri PROFESIONISTI care i sau opus, pt. faptul ca este complice cu PETROV si a sute de familii paradite ….?????Ce STAT este acesta???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here