Unul din cei mai cunoscuți activiști #rezist, Florin Bădiță cere din nou bani pe Facebook, după ce și-a plătit amenzile date de Jandarmerie deoarece a participat la anumite proteste. După ce a cerut bani să-și plătească respectivele amenzi, Bădiță cere acum bani pentru a-și plăti taxele de PFA.

„Am plătit fix danpu**a 2700 RON la banca credit Europe Bank, deși am plătit deja de 6 săptămâni 2700 RON la BCR propriea pentru amenzi jandarmerie.

Cine ma împrumuta cu 700 euro ca să pot sa îmi plătesc taxele de PFA pana pe 15 martie?
Caci am fost nevoit sa iau din bani aia ca să plătesc aceast abuz și sistem de 💩 unde eu pierd timpul ca sa obțin foi, în loc sa trimita statul automat o foaie ca am platit.

In același timp statul roman are vreo 2700 lei + cât a mai primit și în trecut, bani pe care eu în viata mea nu o sa ii iau înapoi dacă nu fac cerere de rambursare. Adică tot eu sa stau sa pierd zile Întregi la cozi ca sa îmi iau bani care Mi-au fost furati

Dacă aveam 10 carduri, îmi lua suma de 10 ori. Atât de cretin este sistemul”, scrie Florin Bădiță pe Facebook.

Una dintre reacțiile la postare lui Bădiță vine de la Mihai P. care îl întreabă, pe bună dreptate: ”Mai găsești fraieri care să-ți plătească taxele și amenzile? Dacă ți-au fost furați banii, de ce nu faci o plângere penală la poliție?”

Viorel I.: ”700 euro taxe de PFA? Deci ai avut un profit de 4000 euro+?”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here