Un foc de armă a fost tras, în timpul nopţii de miercuri spre joi, asupra unui tren de persoane care circula de la Timişoara la Reşiţa, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nu au fost persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, miercuri seara, Poliţia Transporturi Feroviare Reşiţa a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16.113 Timişoara – Reşiţa, s-a tras din exterior un posibil foc de armă. Automotorul aparţine unui operator privat, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment.

Conform martorilor, incidentul a avut loc imediat după ce trenul a plecat din gara Colţan, din judeţul Caraş-Severin. Din fericire, nicio persoană aflată în tren nu a fost rănită.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraş-Severin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here