Ca în fiecare an, unii clujeni sunt nemulțumiți de muzica prea tare și focurile de artificii de la UNTOLD. În prima zi au fost prezenți peste 56 de mii de oameni.

”De pe scena din fața Sălii Polivalente am ascultat din pat fiecare piesă până la ora 23, de parcă eram acolo. Noroc că nu a durat mai mult. E exagerat de tare dată muzica”, a spus un clujean.

”A fost ,,extraordinar” mai ales focurile de artificii de la 4.40 care s-au auzit până-n Mânaștur.

N-as vrea să fiu în pielea riveranilor mai ales a celor care lucrează și nu se pot odihni, dar nu contează asta, nu?, a comentat un altul.

Citește și Zeci de mii de spectatori la deschiderea UNTOLD pe Cluj Arena. Show INCENDIAR al lui Claptone

”Sau în pielea copiilor și părinților internați la Spitalul de Pediatrie”, a adpugat altcineva.

”A fost o noapte bestială și pentru cei care nu au fost la concert. Basii s-au auzit perfect iar focurile de artificii din zorii zilei au fost cireașa de pe tort… Urmează alte nopți liniștite la Cluj Napoca…”, sună un alt comentariu critic.

”Unii mai și lucrează de dimineață în orașul ăsta. Și vineri, dar și luni. Dar interesează Primăria acest aspect? Mă îndoiesc. Iar am ajuns clujeni de rangul doi”, a relatat un alt clujean.

Sursa: Cluj24

3 COMENTARII

  1. Pe Boc il doare-n bască că unii mai si muncesc și le sună ceasul,el dă tonul ,a invățat de la geaca roșie ,plătitorii de taxe și impozite nu conteză doar ” fala” și ghiftuirea unora, la Răchițele de nu suna basu și artificiile nu putea cosi și ieșii cu vacile la păscut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here