Fostul deputat Cristian Rizea a vorbit despre implicarea lui Gabi Bădălău în arestarea fraților Tate. Bădălău fiind, potrivit spuselor lui Rizea, cel care i-a denunțat pe cei doi frați pentru a-și salva tatăl din închisoare, care se află la acest moment în arest preventiv, pentru dare de mită în formă continuată și trafic de influență.

„Îmi cer scuze față de alte persoane, dacă sunt din Giurgiu, dar eu nu am văzut persoane care să te vândă mai repede ca unul din Giurgiu. Am cunoscuți câțiva, toți niște hahalere, niște d-aia care te vând imediat pe la spate. Să înțeleagă toată lumea, Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate, ca să îl salveze pe tatăl lui. Că asta este toată șmecheria. Face tac-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”, a afirmat fostul deputat PSD Cristian Rizea, care trăiește acum la Chișinău.

Totodată, Rizea l-a acuzat pe Gabi Bădălău că, împreună cu Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, consumau droguri împreună: „Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se drogau cu Tristan Tate. Ei sunt primii care fac astfel de lucruri, legate de prostituție și altele. Toți gaborii știau de lucrurile astea, n-au echipele pe care le protejează ei, cu pești, cu astea. Păi asta e acuzație să le dai la băieții ăștia? ( frații Tate n.r.). Frații Tate sunt niște băieți șmecheri, au făcut niște bani. Banii erau, de fapt, miza. 400 de milioane de dolari din Crypto. Aici a fost miza, șmecheria, și au pierdut tot. Nu mașinile, nu vila, miza sunt banii din Crypto. Ok, ei exploatau fetele, dar nu tot tam-tam-ul ăsta care s-a creat în jurul lor”, a mai adăugat acesta conform Replica de Constanta.

Citește și: Fostul senator Iuliu Păcurariu pierde și la CA Cluj procesul cu o miză de peste jumătate milion de lei EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here