Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a reacționat după ce judecarea apelului său a fost amânată, vineri, o săptămână, pe fondul protestului din instanțe. Dragomir îi acuză pe Florian Coldea și pe Dumitru Dumbravă că s-au implicat direct pentru ca el să fie condamnat la închisoare.

”Incepand din luna aprilie 2019, Coldea Florian, Dumbrava Dumitru si alte persoane identificate s-au implicat intr-o maniera ilegala si neconstitutionala intr-un dosar al Curtii de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie de condamnare.
Toate aceste activitati ilegale au fost probate si documentate.

Implicarea a constat in activitati operative de contactare si influentare a unor magistrati, in mod direct si utilizand intermediari ai structurilor de securitate nationala.

“Ordinul” era ca astazi sa fiu condamnat la 2 ani cu executare, impotriva tuturor probelor, evidentelor, achitarilor din fond. Dar asa era “ordinul”, sa ne judecam pe repede inainte de la orele 10.45 si pe la orele 17-18 sa vina militia sa ma ia de acasa cu Dusterul negru ca sa intre statul paralel si in prime time pe televiziuni.

Ghinion!
Amanare pe 13 februarie.
Cine a crezut ca dorm s-a inselat amarnic. De abia acum incepe viata!

#curaj”, a precizat Daniel Dragomir.

Vineri dimineață, la Curtea de Apel București s-a judecat, în apel, dosarul în care fostul ofițer SRI a fost acuzat de fals în înscrisuri.

În primă instanță, Daniel Dragomir a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

Soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here