Polițiștii clujeni l-au prins ieri pe Ioan Duma, cel mai titrat spărgător de locuințe din Cluj cu peste 100 de cazuri la activ.

Potrivit unui comunicat al reprezentanţilor IPJ Cluj, un bărbat, urmărit naţional şi internaţional pentru furt, a fost prins marţi, 8 ianuarie, pe o stradă din Cluj-Napoca de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, al Poliţiei Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

„Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Bucureşti, din Cluj-Napoca, de către poliţişti. Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă şi alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracţie în locuinţe“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj. Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Prima – o condamnare la 2 ani, 6 luni şi 934 zile închisoare pentru furt calificat; iar a doua – 1 an şi 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej şi Cluj-Napoca.

„Acelaşi bărbatul este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuinţe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri“, mai precizează poliţiştii. Bărbatul a fost dus şi închis la Penitenciarul din Gherla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here