Un teribil accident auto a avut loc în Turcia, sâmbătă, în urma căruia o româncă în vârstă de 32 de ani şi părinţii acesteia au decedat. Medicii turci fac eforturi pentru a ţine în viaţă alte trei victime aflate într-o stare foarte gravă. Tânăra decedată, Cătălina Ilieş, s-a numărat printre candidaţii la Primăria Blaj.

Tânăra şi părinţii acesteia şi-au găsit sfârşitul exact în prima zi de vacanţă, după ce microbuzul în care s-au urcat şi care urma să-i ducă de la aeroportul Antalya la hotelul Kemer s-a oprit într-un copac. Accidentul a avut loc din cauza carosabilului umed, a ploii torenţiale şi a vitezei mari cu care conducea şoferul. Soţul fostei candidate la Primăria Blaj, alături de şofer şi alţi trei pasagei au fost transportaţi cu ambulanţa şi se află în stare critică.

Mass-media turcă a relatat că şoferul a pierdut controlul într-o curbă, s-a răsturnat pe una din părţile laterale şi s-a oprit într-un copac, după ce a alunecat aproximativ 150 de metri. Din cauza impactului, microbuzul aproape că s-a „înfăşurat” în jurul copacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here