Fostul deputat clujean Adrian Gurzău, politician crescut în ”pepiniera” lui Emil Boc, are o plângere penală venită din partea fostei sale soții, Amalia. Inițial, procurorii au respins plângerea, dar Amalia Gurzău a contestat soluțiile. Dosarul a ajuns la Judecătoria Cluj Napoca. Instanța judecă plângerea împotriva soluţiei de neurmărire/netrimitere în judecată.

Deputattul clujean Adrian Gurzău clujean și fosta lui soție nu au răspuns apelurilor telefonice ale reporterilor Gazeta de Cluj.

Condamnat cu acord de recunoaștere

În 2017, Tribunalul Bucureşti a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul deputat clujean Adrian Gurzău cu DNA. El a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă în dosarul Carpatica.

„În perioada 8 aprilie 2015 – 1 noiembrie 2015, inculpata Toncescu Angela, membru şi începând cu data de 2 iulie 2015, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Carpatica Asig SA, i-a promis inculpatului Gurzău Adrian, deputat în Parlamentul României şi administrator în fapt al unei firme, care a şi acceptat promisiunea, întocmirea unui contract de prestări servicii între firma respectivă, în calitate de prestator şi SC Carpatica Asig SA, în calitate de beneficiar”, a anunţat DNA într-un comunicat de presă la momentul începerii urmăririi penale.

Contract de 270.000 de euro

Potrivit sursei citate, contractul a fost încheiat la data de 2 noiembrie 2015, iar obiectul acestuia îl constituia „furnizarea, de către firma controlată de deputat, a unor servicii specializate de ”relaţii clienţi, info-line, contact center vânzare şi marketing”, pe o durată minimă de 5 ani”, valoarea totală fiind de 270.000 de euro.

Citește și Ieşit din pepiniera lui Emil Boc, Adrian Gurzău executat pentru ţepe de câteva sute de lei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here