Clujeanca Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a povestit în urmă cu două zile că a fost abuzată emoțional și șantajată de fostul iubit, motiv pentru care a făcut plângere la poliție. Mai mult, ea a cerut un ordin de restricție împotriva fostului ei partener.

Citește și: Clujeanca Roxen, reprezentanta României la Eurovision, abuzată emoțional și șantajată de fostul iubit

Ziar de Cluj a intrat în posesia documentelor de la Judecătoria Sectorului 1 București, unde magistrații au decis pe 17 iunie să admită cererea clujencei pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Alexandru Marian Dumitru. În sala de judecată s-a pus în discuție faptul că Roxen ar fi inventat totul și și-ar fi provocat vânătăile singură. 

Fostul iubit o acuză pe Roxen că mine!

Fostul iubit al cântăreței s-a ținut pe poziții și a explicat judecătorilor că Roxen minte. Tânărul susține că în seara respectivă a vrut să se despartă de clujeancă, iar în momentul în care a plecat la el acasă, tânăra a venit să îi facă scandal la ușă. Avocatul lui Alex Dumitru a cerut respingerea cererii de emitere a unui ordin de protecție, pe motiv că procedura a fost demarată de către Roxen, din gelozie și răzbunare. 

„Alexandru învederează că în acea seară a fost la domiciliul reclamantei, a dormit la aceasta, iar în jurul orei 3 noaptea a plecat, spunându-i că nu mai dorește să aibă o relație cu aceasta, ci dorește să se despartă. Nu a lovit-o și nu s-au certat, însă Roxen, din gelozie și răzbunare, a formulat reclamație împotriva acestuia. Alex a plecat noaptea întrucât a doua zi dimineața trebuia să fie prezent la liceu. Nu s-a mai văzut cu Roxen, iar Roxen a venit la domiciliul său și a dat cu picioarele în ușă. Nu recunoaște discuțiile purtate prin mesaje pe Whatsapp, prezentate de instanță, depuse la dosar”, se arată la dosar. 

Tânărul pare determinat să stea departe de artistă pentru că îi face ”probleme”.

„Apărătorul pârâtului arată că probatoriul administrat în cauză nu conduce la necesitatea emiterii unui ordin de protecție împotriva pârâtului, motiv pentru care solicită respingerea cererii reclamantei ca neîntemeiată, întrucât măsura emiterii unui ordin de protecție nu este justificată; efectuat urmărit prin emiterea ordinului este deja realizat, întrucât pârâtul nu s-a mai apropiat de reclamanta, și nici nu dorește acest lucru; mărturiile martorilor audiati, depuse la dosar, sunt probe indirecte și nu îl asociază pe pârât ca fiind autorul faptelor descrise de reclamantă”, au reținut magistrații. 

Martorii au auzit-o pe Roxen urlând de durere

Pledoaria tânărului nu a ținut în fața judecătorilor. Artista avea semne vizibile din cauza agresiunilor, iar cele relatate de ea s-au confirmat prin declarațiile martorilor. Cei doi locuiau împreună în chirie, motiv pentru care judecătorii au menționat în ordinul de protecție obligația lui Alex de a sta departe de cântăreață și de a părăsi apartamentul. 

„Prin Ordinul de protecție provizoriu emis la data de 08.06.2020 de Secția 3 Poliție s-a reținut că la data de 08.06.2020, pârâtul a lovit-o pe reclamantă cu pumnii la nivelul capului , a tras-o de păr și a lovit-o peste genunchi cu o coadă de mătură. Măsurile de protecție provizorii au fost dispuse pe o perioadă de 5 zile, până la data de 13.06.2020, și au constat în obligarea pârâtului să părăsească locuința comună, păstrarea unei distanțe minime de 500 m față de victimă, față de locul de muncă al victimei și față de reședința victimei.

Din formularul de evaluare a riscului, rezultă că există risc iminent asupra victimei, menționându-se că victima prezintă leziuni sub formă de echimoze.

Prin Declarația de persoană vătămată din data de 08.06.2020, ora 6.30, dată la Secția 3 Poliție, reclamanta a arătat în esență că la data de 08 iunie 2020, cei doi au venit împreună la locuința victimei, închiriată, din ********* au ajuns în apartament, pârâtul s-a culcat, iar reclamanta a rămas  trează, folosind laptopul și telefonul mobil. În jurul orei 4.30,  pârâtul s-a trezit și a început să o tragă la răspundere, întrebând-o cu cine vorbește prin mesaje și a devenit agresiv fizic, trăgând-o de păr, lovind-o cu palmele și pumnii la nivelul feței, spatelui, toracelui, lovind-o cu o coadă de mătură peste genunchi.

Conform declarațiilor martorului G. , s-a auzit în jurul orei 3.50 țipetele unei femei care striga după ajutor și a sunat la poliție. Conform declarației martorului O. F. C., în jurul orei 3:40, în data de 08.06.2020, a auzit țipete puternice ale unei femei care striga după ajutor, a auzit cum se spărgeau lucruri în casă și a auzit vocea unui bărbat nervos”, se mai arată la dosar.

Fostul iubit al cântăreței are interdicția de a se apropia de aceasta pentru următoarele 6 luni! 

„În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanță de minim 500 m față de reclamantă, față de reședința reclamantei din București și de locul de muncă al reclamantei, din București, Sector 2. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliției Române de la locuința reclamantei și a pârâtului.”, arată instanța. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here