Ilan Laufer

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri şi actual copreşedinte al Platformei Social-Liberale, solicită instituirea izolării obligatorie la domiciliu, pentru a scurta lupta împotriva coronavirusului.

Acesta dă exemplul SUA, unde 100 de milioane de persoane sunt izolate la domiciliu, conform presei.

Domnule Președinte Iohannis, Domnule Premier Orban, instituiți izolarea la domiciliu obligatorie! Fiecare oră contează, fiecare viață contează!

Izolarea la domiciliu trebuie aplicată în România URGENT pentru limitarea numărului de vieți pierdute și scurtarea duratei războiului împotriva Coronavirus. Fiecare oră contează, fiecare viață contează!

În Statele Unite a fost emis ieri ordinul de izolare la domiciliu pentru mai mult de 100 milioane de cetațeni americani, după ce numărul cazurilor confirmate cu Coronavirus a explodat în ultimele doua zile la 33.000, iar decesele provocate de Covid19 au depășit pragul de 400.

Cifrele au explodat cand au început să testeze masiv, ceea ce se va intampla foarte probabil și în România. Fiecare oră contează, fiecare viață contează!”, scrie Laufer pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne a emis sâmbătă, 21 martie, Ordonanţa Militară nr. 2/2020, prin care se recomandă evitarea deplasărilor, cu excepţia celor către locul de muncă, dacă activitatea nu se poate desfăşura la domiciliu şi a cumpărăturilor de strictă necesitate. Pe timpul nopţii, în intervalul 22.00-6.00, deplasările se pot realiza doar cu declaraţie pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator.

sursă- https://www.stiripesurse.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here