Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI va fi dat în urmărire națională și internațională, după ce poliția anunță că l-a căutat la mai multe adrese. Daniel Dragomir trebuia să se predea la poliție pentru a fi dus la penitenciar, după ce astăzi a fost condamnat definitiv la închisoare într-un dosar de corupție.

În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv.

Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire.

Dragomir, condamnat definitv la 3 ani și 10 luni

Fostul ofiţer de informaţii, Daniel Dragomir, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru corupție. Dragomir a fost acuzat de DNA că a pus în gardă un om de afaceri libanez că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică.

În schimbul acestui pont, procurorii au susţinut că a primit o mită de aproape jumătate de milion de euro. Banii au ajuns în contul soacrei sale, după care au fost transferaţi la el, soţie şi fiu.

Citește și: Corupție la nivel înalt: ”Daniel Dragomir a fost arestat și trimis în judecată pentru o faptă pe care a comis-o Ambasadorul Olandei!”

Presiuni și intervenții ilegale ale procurorului DNA pentru a obține o soluție de condamnare împotriva fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: ”Nu mai transformați Palatul de justiție în palatul securistilor”

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir: Sunt judecat la Curtea de Apel București de un complet “servit”, “aranjat”, “pus cu mână” de noua Securitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here