Fostul şef CFR Constantin Axinia este audiat, marti dimineata, la DNA în scandalul în care este implicat Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc. El a declarat că este audiat de procurori în calitate de martor, în condiţiile în care a fost schimbat pentru că ar fi refuzat să semneze contractul de modernizare a tronsonului de cale ferată Braşov-Sighişoara.

Tot azi, mai multi piloți vor fi audiati de procurorii DNA pentru a afla cine minte: directoarea companiei sau ministrul demis al Transporturilor.

Pe de alta parte, Viorica Dancila sustine că îl va demite pe Răzvan Cuc imediat ce vor fi dovedite acuzatiile.

Mădălina Mezei, fost director general al TAROM, a afirmat, luni, că ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, „a trecut o linie” atunci când a considerat „că-şi poate bate joc de cariera şi profesia unui om”.

„Eu cred în familie, în carieră şi TAROM. TAROM este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că-şi poate bate joc de cariera şi profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie pentru TAROM pe termen lung, iar eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că putem construi împreună aşa ceva”, a declarat Mezei la ieşirea din DNA.

Mădălina Mezei s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiată, în calitate de martor, într-un dosar deschis de procurorii anticorupţie, după ce l-a acuzat public pe Răzvan Cuc că, în ziua moţiunii de cenzură, acesta i-ar fi cerut să reţină aeronave la sol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here