Pe blogul lui, fostul șef al DGIPI, Gelu Oltean se lasă purtat pe diferite frecvențe, a pământului, a drogurilor șamanice, a COVID-ului, și scrie…

”Totul in jurul nostru este o impletire de energii care pot fi stabilite si calculate. Adica se poate masura frecventa energetica la absolut tot, inclusiv ganduri, emotii, covid sau ayahuasca.

S-a stabilit ca frecventa covidului este de 5,5 hertzi si ca moare la 25 de hertzi.
Este stiintific dovedit ca frecventa Pamantului, undele Schumman, pana in 21.12.2012, au fost de 7,83 hertzi, dupa care, intrand intr-o noua era a Pamantului, cum ziceau si mayasii, a inceput sa creasca, ajungand acum la 27, fara sa se opreasca.

Omul are o frecventa energetica pe care si-o poate modifica sau nu, fiind decizia si alegerea personala a fiecaruia.

Exista doar riscul ca, ramanand blocat in vechea frecventa a Pamantului, „pentru ca asta sunt eu si nu vreau sa ma schimb”, la un moment dat, „sa nu te mai rabde pamantul”, cum zic batranii nostri si e fizica pura…

Datorita diferentei mult prea mari dintre tine si pamant, exista riscul sa pleci, sa mori.

Pamantul da tonul frecventei generale, nu omul. Si nici macar el, ci traseul sau galactic.

Scopul nostru din momentul prezent ar fi indicat sa fie ridicarea energiei personale, sa ajungem cat mai aproape de cea a Pamantului, sa tinem pasul cu el si cu Universul.

Cu cat cele doua energii se indeparteaza, cu atat apar mai multe boli fizice, psihice si sufletesti, se creeaza haos in suflet, dizarmonie cu tot ceea ce este in jur: oameni, situatii, mancare, etc.

In harta nivelelor constiintei a lui Hawkins, dupa o cercetare de zeci de ani, pe zeci de mii de persoane, acesta arata unde sunt pozitionate cele doua sentimente: iubirea si frica.

Covidul ce induce? Frica.

Ayahuasca ce face? Scoate frica si o inlocuieste cu iubirea.

Deci ridica energia corpului, ducand-o mult si peste frecventa Pamantului.
Vedeti sa fie interes fata de asa ceva?

Lumea este interesata de show-uri si cum sa se faca bani din ele.
Si oricine incearca sa iasa din tipar este denigrat si distrus pentru ca nu este „cu..minte” programata.

Cineva care gandeste in frecventa joasa nu poate actiona in frecventa inalta, sa faca lucruri marete, in adevar, lumina, iubire.

Nimeni nu poate fi „caldicel”, cum zice Biblia, nu se poate amesteca apa si uleiul.

Orice gand, institutie, actiune, persoana sau proces de orice fel, inclusiv cel penal, ca sa aiba un scop pozitiv, trebuie sa aiba minim unul din cele trei ingrediente: adevar, iubire sau lumina. Vedeti asa ceva?


Pe care, in mesajele de sarbatori, ni le transmitem cu totii. Dar in realitate cati o si simt? Cati o traiesc? Cati creeaza energie si cati, de fapt, sub acoperirea lor, fura energie?

Poate la asta ar trebui sa gandim mai mult…


Daca ar fi mai multa lume care sa simta ce spun, s-ar putea vedea o crestere spectaculoasa a tot ce este in jurul nostru.

Cata populatie are interes sa stie si sa creeze aceasta energie?
Cati oameni de stiinta sunt interesati de aceasta problema actuala a omenirii?
Acestea, ar fi timpul sa fie, obiectivele actuale ale tuturor.

Nu problema pandemiei, care este una punctuala, este un efect, care nu are nimic de- a face cu cauza.


Nu crearea unor medicamente care induc, mentin si accentueaza frica si care, punctual, pot sa amelioreze si sa conditioneze anumite efecte, nicidecum sa inlature cauza.

Unii specialisti mondiali spun ca boala, indiferent cum s-ar numi, nu exista, pentru ca este un efect, iar efectele pot fi doar ameliorate si nu facute sa dispara, decat daca dispare cauza.


Acestia mai spun ca niciodata nu poate sa dispara o boala daca pastrezi premisele care au facut-o sa se declanseze.

La inceputul pandemiei, in decembrie 2019, s-a declansat si o operatiune „intamplatoare” pe baza unui „denunt” de o pagina intr-un sir de 40 de pagini in care privea pe cu totul alte persoane, facuta in pripa, fara nici o parte informativa: „Dosarul Ayahuasca”.

Cu toate ca ONU spune ca ayahuasca nu este drog.


Cu toate ca in nici o frontiera a lumii o vama nu a confiscat niciodata Ayahuasca si nici nu s-a facut vreun dosar penal pentru ca nu este o baza legala pentru asa ceva.

In toate dosarele in care s-a incercat incriminarea Ayahuasca, deoarece este aceeasi lege mondiala, au fost achitari pentru ca fapta nu exista.

Deci, ideea este nu sa se stopeze un presupus si inexistent trafic de droguri, ci sa nu se incurce, cel putin pentru o perioada, un plan bine pus la punct, zic unii, din care se fac multi bani.

Deci ce ar putea sa spuna Europa in final despre acest dosar penal facut de judetul Brasov, dupa ce in 2007 am intrat in Uniunea Europeana, cu conditia sa aplicam legile ei?

Constitutia Romaniei in art.148 spune: „Ca urmare a aderarii, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum si celelalte reglementari comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate fata de dispozitiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”

Dar noi nici macar nu avem dispozitii contrare…

Singura fapta a noastra este ca am incercat sa trezim cat mai multi oameni, iar pentru asta judecata nu se face aici”, arată o postare a lui Gelu Oltean.

2 COMENTARII

  1. Aşa logica–aşa informatii DGIPI. Gelu ,fiul Vulpii, prietenul lui Ilea, frate cu Toma Rus….(am auzit ca Toma Rus este activ, tocmai mi-a spus Pop Calin Sebastian/IPJ/CJ, care era intr-o misiune clandestina de filaj….lucra ptr. T Rus?–lucra ptr. Ilea?–lucra ptr sotia de la SRI?) Delirant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here