Parlamentarii clujeni și-au încheiat sesiunea de lucru la începutul verii. Astfel că până în septembrie aceștia nu sunt convocați la Bucureșți pentru ședințele din Camera Deputațiilor sau Senat. Trei luni de zile aceștia vor primi salariul ca în restul anului, însă nu au responsabilități și se pot bucura de o prelungită vacanță. Gazeta de Cluj a dorit să vă arate unde și-au petrecut vacanțele și dacă au optat pentru o destinație în România sau în afara ei. 

Adrian Oros, trei săptămâni în California și..atât!

Southern-California

Liberalul clujean Adrian Oros și-a ales o destinație peste ocean pentru vacanța sa. El a plecat trei săptămâni la frații săi din California.

„Am  fost trei săptămâni în California, la frații mei. Acum am revenit și sunt de serviciu la Universitate în următoarele săptămâni, iar apoi încep examenele de toamnă, deci din păcate nu  mai pot merge într-o altă vacanță. Dar am  rămas placut impresionat de California și am fost foarte fericit să îmi revăd familia după atâția ani ” spune deputatul Adrina Oros.

 

 

 

Elena Uioreanu, multiple destinații alături de baiatul ei

elena uioreanuDeputatul PNL Elena Uioreanu a ales mai multe destinații atât în Europa, cât și în colegiul ei de parlamentar. Astfel că, despre aceasta se poate spune că a călătorit cel mai mult spre deosebire de ceilalți politicieni clujeni din  palament. 

 

 

„În vacanță am fost în Spania, la Moraira, unde merg deja al treilea an. Nu e stațiune cu multă lume, ci mai degrabă un fost sat pescăresc. Prefer liniștea si plajele mici și neaglomerate. De asemenea am fost un weekend la Băișoara, în colegiul meu, la călărie și multe alte experiențe noi. E foarte bine dezvoltată zona. Sunt mândră să spun asta. Tot în colegiu, am ales să merg  la Micești  pentru băiatul meu deoarece am vrut să încercăm tiroliana de acolo.  Și la băi la Cojocna am fost pentru puțină relaxare, mi-a prins chiar bine” declară Elena Uioreanu.

 

 

Pe lângă destinațiile menționate de aceasta se numără și Elveția, Germania Basel și Franța. 

 

Mircea Irimie…activitate politică și religiosă din plin…vacanță…deloc!

Mircea Irmie alături de ministrul agriculturii Daniel Constantin (prim-plan)
Mircea Irmie alături de ministrul agriculturii Daniel Constantin (prim-plan)

Turdeanul parlamentar din PC a ales să se concetreze mai mult pe partid și activitățiile politico-religioase din colegiul său. Irimie a declarat că nu a ales nici o destinație pentru vacanță și că vara aceasta a participat la serbări precum „Fiii satului” în mai multe comune din colegiul său și  la slujbe religoase la diferite mânăstriri.

 

 

„Eu am petrecut  la muncă această vacanță parlamentară. Ieri spre exemplu, am fost la Mânăstirea Vodă, la comemorarea celor 414 ani de la moartea lui Mihai Viteazu. Săptămâna trecută am fost la Mănăanastirea de la Petrești de Sus unde am  rămas plăcut impresionat de slujba de acolo. M-a liniștit. Am avut întâlniri de partid și ședințe cu caracter politic și administrativ, cu alte cuvinte am cam avut de lucru. Nu voi merge nicăieri în vacanță pentru că sunt o grămadă de chestiuni de rezolvat. Mai ales că a venit vara aceasta ministrul agriculturii la mine în colegiu și  împreună cu acesta am vizitat mai multe sate din zonă pentru a identifica probleme și un potențial de dezvoltare” explică Mircea Irimie.

Irimie  afirmă că transformarea PC în  ALDE a fost un pas bun pentru croiul politic și  necesită mai multă implicare din partrea membrilor alianței.

 

Adrian Gurzău a ales să meargă la mare în România că „au toate condițiile”

plaja-litoral-romanescModest din fire, deputatul PMP Adrian Gurzău al cărui copil a fost botezat de Elena Udrea a ales să își petreacă vara în Cluj-Napoca și pe litoralul românesc. Acesta a renunțat la conferințele de presă în numele partidului și a evitat să apară în reflectoarele mass-media. 

 

„Vacanța parlamentară? Mai mult am fost în Cluj și  am făcut o escapadă vara aceasta la mare la noi în țară. Am fost șapte zile cu familia la Năvodari unde m-am simțit foarte bine. Nu am ales alte destinații, prin alte țări deoarece sunt destule condiții și oportunități potrivite pentru o vacanță frumoasă și în România. Probabil că voi mai merge și  în alte locuri până la sfârșitul vacanței, dar cu siguranță aceste vor fi pe teritorul țării noastre” precizează Adrian Gurzău. 

 

 

Radu Zlati, un alt parlamentar PNL spune că nici anul acesta, asemenea anului precedent nu  a fost în vacanță. Potrivit acestuia, vara aceasta a avut de făcut „treabă de partid pe la București”

„Nu  am fost nicăieri, am stat în Cluj și vara asta am făcut doua trei vizite la București în interes de partid. Chiar acum sunt în capitală. Nici anul acesta și nici anul trecut nu am fost în vacanță, sau cel puțin nu în afara județului Cluj. Am avut destulă treabă pe plan politic ”explică Zlati.

 

cristea

 

 

Sursele noastre indică și faptul că Alin Tișe și-a luat familia și a plecat într-o vacanță de neuitat în Corfu chiar în perioada în care scria comunicatele cu libaj colorat la adresa unor politicieni din județ.  Cert este că la numărul dânsului de telefon nu răspund decât nevasta și „noua consilieră parlamentară”.

 

 

Nici Aurelia Cristea nu s-a lăudat cu ceva fotografii de vacanță deși este activă pe rețelele de socializare.  Recent, aceasta a postat o fotografie facută pe o terasă încojurată de verdeață și  flori dar nu  a dat detalii despre locație. Ce știm despre aceasta este că pe lângă criticile aduse lucrărilor din orașul Cluj-Napoca, vara aceasta și-a luat rolul de bunică în serios și a ales să petracă timp cu nepoțica. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here