PNȚCD Cluj și-a prezentat ultimele schimbări privind obiectivele de campanie în vederea alegerilor locale din iunie 2016, astfel că surpriza a fost să-l găsim drept cap de listă la Consiliul Local pe fratele lui Octavian Buzoianu, Călin.

De menționat este faptul că în urmă cu două săptămâni, afaceristul Octavian Buzoianu și-a anunțat candidatura la scaunul de primar al orașului, iar imediat după, ALDE și PSD au afirmat că îl vor susține în campania electorală.

Pe cealaltă parte, și mezinul familiei Buzoianu apare ca și candidat, însă la o funcție mai mică. După ce Horea S. Dan, liderul CNC al PNCȚD și al PNȚCD Cluj, a anunțat azi disponibilitatea PNTCD-ului pentru a negocia cu candidatul independent Octavian Buzoianu, s-a făcut publică listă cu candidatii la CL Cluj-Napoca. Cei de la PNȚCD, aparent vor să-i obțină pe ambii frați ca membri la partid din cauza notorietății și a poziției lor socială și economică. În prezent, doar Calin Buzoianu este membru de partid conform listelor PNȚCD Cluj-Napoca.

“E bine să intrăm în discuții cu candidatul independent Octavian Buzoianu. Suntem interesați să îi susținem candidatura la Primăria Consiliului Județean, dacă domnia sa va fi de acord să își asume anumite proiecte asupra cărora vom conveni de comun acord”, a declarat Horea S. Dan.

Președintele PNTCD Cluj a anunțat schimbările de pe listele Consiliului Local, primul pe listă fiind Călin Buzoianu, fratele lui Octavian Buzoianu, alături de Adrian Coroian, un alt afacerist clujean, urmați de Claudiu Soare și Sanda Geran.


Un ziar local a scris că fratele lui Tavi Buzoianu, Călin, a fost prins în timp ce traversa pe culoarea roșie o cale ferată din localitatea Jucu, din cauză că nu mai avea răbdare să stea la coadă.

De asemenea, prin presă s-a vehiculat faptul că acesta își înșeală de mai bine de șapte ani soția, cu o alta femeie căsătorită ce lucrează la o bancă din Cluj-Napoca cu filiala în Mănăștur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here